Van Gaal jobb játékosokat akar

2014. August 18. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Louis van Gaal
Louis van Gaal a Swansea elleni vereséget követően azt nyilatkozta, hogy ő ugyan nem ígért bajnoki címet a Manchester United szurkolóinak, és jobb játékosokra van szüksége ahhoz, hogy reális esélyük legyen az aranyéremre a Premier League-ben.

 

Az angol bajnokság nyitófordulójában a Manchester United hatalmas meglepetésre 2-1-re kikapott a Swansea csapatától. Louis van Gaalt, a Vörös Ördögök nyáron kinevezett vezetőedzőjét azonnal arról kérdezték, hogy a végső győzelemért folyó harcban máris ponthátrányba került az együttes. “Kérem, én nem ígértem az első idényben angol bajnoki címet. A lapok vannak tele ilyesmivel, de ezek a vélemények nem tőlem származnak” – válaszolt a holland szakember, majd elmondta, hogy az első meccsen előbb a 3-5-2-es szisztémát próbálta ki, majd kénytelen volt váltani a 4-3-3-ra, de el kell ismernie, hogy egyik sem működött.

A nyári brazíliai világbajnokságon a holland válogatottat bronzéremig vezető Van Gaal továbbá elmondta, hogy jobb játékosokra van szüksége ahhoz, hogy reális esélye legyen a csapatnak a bajnoki címre, de arról nem volt hajlandó beszélni, hogy milyen erősítéseket tervez még. “Hogy Angel di Maria és Sami Khedira jön-e hozzánk, erről ne engem kérdezzenek. Mindenesetre kíváncsi voltam az első meccsen olyan ifjakra, amilyen Tyler Blackett és Jesse Lindgard. Láttam, amit láttam” – nyilatkozta sejtelmesen a holland vezetőedző.

A Manchester United a következő fordulóban a Sunderlandhez látogat, amely az első körben 2-2-es döntetlent játszott a West Bromwich Albion otthonában úgy, hogy öt perccel a vége előtt sikerült egyenlítenie, és pontot rabolnia Birminghamben. A következő fordulóban a Sunderland hazai győzelmére 4.75, a döntetlenre 3.60, a vendég Manchester United sikerére pedig 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply