Simeone szerint Kroosszal fejlődött a Real Madrid

2014. August 19. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Toni Kroos
Az Atletico Madrid mestere szerint Toni Kroos leigazolásával tovább erősödött a Real Madrid, a két fővárosi gárda a héten csap össze a spanyol Szuperkupáért.

 

A spanyol szezon kedden a Szuperkupa első felvonásával indul, a kupagyőztes Real Madrid a bajnok Atleticót fogadja. Az elmúlt szezonban a két gárda több fronton is harcban volt a végső győzelemért, a pontvadászatban idegölő csatában végül Simeone csapata lett a győztes, míg a Bajnokok Ligája-trófeát a királyiak éppen a városi rivális ellen szerezték meg.

Az Atletico mestere biztos benne, hogy a madridi rivális a nyáron tovább erősödött az igazolásoknak köszönhetően, Simeone elsősorban Kroost emelte ki az érkezők közül.

“Kroos érkezésével több lehetőség rejlik a csapatban, a középpálya vele még nagyobb egyensúlyba került. Egyértelmű, hogy az elmúlt szezon óta fejlődött a Real Madrid” – jelentette ki Simeone.

Az Atletico csapatkapitánya egy nappal a Szuperkupa-döntő első meccse előtt kijelentette, hogy a gárda nem akar bosszút állni a BL-döntőn elszenvedett vereség miatt.

“Nincsenek felkorbácsolva az érzelmek, ez egy lehetőség, hogy trófeával kezdjük a szezont” – tette hozzá Gabi.

A Szuperkupa első meccsét kedden a Bernabeuban rendezik: a Real sikerének az oddsa 1.53, a döntetlenre 4.33, az Atletico győzelmére 5.75 a szorzó.

Az említett májusi BL-döntőben a Real 4-1-re nyert, előtte a szezon során még négyszer csapott össze a két fővárosi csapat: a kupából a királyiak kettős győzelemmel jutottak tovább, a bajnokságban az Atletico otthonában döntetlen született, míg a Bernabeuban az Atletico szerezte meg a három pontot.

Forrás: Unibet

Leave a Reply