Újonc után újonccal játszik a Bayern

2014. September 26. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Mario Gotze
Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője a szombati, Köln elleni német bajnokin is ugyanazt a támadójátékot szeretné látni, mint amit csapata a másik újonc, a Paderborn ellen mutatott be a keddi meccsen.

 

A Bayern München a Schalke és a Hamburg elleni döntetlen után a hétközi fordulóban ismét tavalyi önmagát mutatta, amikor Götze duplájával, valamint Lewandowski és Müller góljával 4-0-ra verte az újonc Paderbornt, így öt forduló után három győzelemmel és két döntetlennel vezeti a tabellát. Josep Guardiola, a címvédő bajorok spanyol vezetőedzője a játék képét emelte ki.

“Végre elégedett lehetek. És nemcsak az eredménnyel, hanem azzal is, ahogy játszottunk. Az előre játékunk zökkenőmentes volt, ugyanezt szeretném látni a következő fordulókban is” – fogalmazott Guardiola.

A szombati ellenfél, a Köln 1-0-ra kikapott a Hannover otthonában, ezzel visszacsúszott a kilencedik helyre a tabellán. Peter Sroger újonc csapata ugyanakkor remekül szerepel az idén, hiszen ez volt az első veresége, amelyet elszenvedett, mióta visszajutott az első osztályba, Tim Horn kapus pedig 365 percen keresztül nem kapott gólt.

“Ismét nullára hoztunk le egy meccset, de sajnos most a mi oldalunkon volt a nulla. Tudjuk, hogy még nehezebb lesz kapott gól nélkül megúszni a következő fordulót, de nem félünk, készen állunk a Bayern München elleni csatára” – nyilatkozta Tim Horn.

Amire azonban még jobban figyelnie kell a Kölnnek, az az, hogy az idei bajnokságban hazai pályán még egyetlen gólt sem szerzett, így tehát a támadójátékban mindenképp fejlődnie kell.

A szombati találkozón a hazai pályán játszó Köln győzelmére 7.50 az odds, a döntetlenre 5.00, a Bayern München sikerére pedig 1.36 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply