Van Gaal nagy fába vágta a fejszéjét

2014. September 26. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Louis Van Gaal
Louis van Gaal nem tagadja, hogy a Manchester United pályafutása legnagyobb feladata. A holland edző a csapatát sújtó rengeteg sérülés miatt ellátogatott a manchesteri utánpótlás edzésére is.

 

A holland menedzser nagy hévvel kezdte manchesteri karrierjét, miután leköszönt a holland válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Van Gaal már korábban eldöntötte, hogy elhagyja a világbajnokság után a nemzeti csapatot, amellyel harmadik helyet szerzett a brazíliai vb-n. A seregszemle előtt az is kiderült, hogy a hollandnak nem kell sokáig munka nélkül lennie, a Manchester United kínált neki munkát.

Az elmúlt szezonban történelmi mélypontokat elérő egyesület hiába költött busásan erősítésekre az elmúlt szezonban, Van Gaallal is pocsékul kezdte a szezont. A Manchester United már kiesett a Ligakupából, a bajnokságban pedig öt meccs után öt ponttal mindössze a 12. helyen áll. A hétvégén hiába vezetett Van Gaal alakulata két góllal a Leicester otthonában, végül 5-3-ra kikapott.

“Mint edzőnek, ez a mostani egy hatalmas kihívás, talán a legnagyobb. A klub átalakuláson megy át, és nem lehet előre tudni, hogy melyek lesznek a buktatók” – jelentette ki Van Gaal, akinek keretéből kilencen hiányoznak különböző sérülések miatt, ezért a menedzser ellátogatott az U21-esek edzésére is, hogy megnézze, kikre számíthat a közeljövőben az utánpótlásból.

A Manchester United a hétvégén a West Ham Unitedet látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.40, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 8.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a szenvedő United oda-vissza verte a West Hamet az angol élvonalban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply