Újabb sérültek az olasz keretben

2014. October 9. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Pablo Osvaldo
Antonio Conte újabb két játékosáról volt kénytelen lemondani, az olasz szövetségi kapitány nem számíthat Thiago Motta és Dani Osvaldo szereplésére sem.

 

Az olasz labdarúgó-válogatottra két Európa-bajnoki selejtező vár a következő napokban, a nyári világbajnokságon leszereplő alakulat Málta és Azerbajdzsán ellen lép pályára. Conte számára már a keret kialakítása is nehézséget okozott, ugyanis a szövetségi kapitány több meghívottja is sérülést jelentett.

Elsőként Giacomo Bonaventura dőlt ki a sorból, a Milan sérült játékosa végül nem is utazott el a válogatott edzőtáborába. Conte a helyére Andrea Pirlót hívta meg, aki a világbajnokság előtt bejelentette visszavonulását, de a vb után meggondolta magát, és újra a kapitány rendelkezésére áll.

Marco Verratti is sérüléssel bajlódik, játéka kérdéses, míg Daniele Rugani az U21-es kerethez csatlakozott.

Rajtuk kívül további két játékos dőlt ki a sorból, Thiago Motta íngyulladással bajlódik, sérülése nem komoly, de a válogatott két soron következő selejtezőjét nem tudja vállalni. A másik játékos Osvaldo, aki combizomszakadást szenvedett az edzőtáborban, a Fiorentina labdarúgójának sérülése komolyabbnak tűnik. Mindketten már csütörtökön elhagyták az olasz válogatottat és visszatértek klubcsapataikhoz. Osvaldóra a napokban komolyabb vizsgálatok várnak a válogatott orvosa szerint egyhónapos kihagyással kell számolnia.

Az olasz válogatott pénteken látja vendégül Azerbajdzsánt, majd hétfőn Málta ellen lép pályára. Conte csapata Norvégia ellen győzelemmel kezdte a selejtezősorozatot, míg Azerbajdzsán kikapott Bulgáriától.

Az olasz siker oddsa 1.10, a döntetlenre 11.00, az azeriek győzelmére 34.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply