Ronaldo a Realból vonulna vissza

2014. October 9. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo cáfolta a portugál távozásáról szóló pletykákat, és kijelentette, hogy a szélső 40 éves koráig szolgálhatja a Real Madridot.

 

Az aranylabdás klasszis 2003-ban lett a Manchester United futballistája, az angoloknál roppant népszerű volt teljes hatéves manchesteri légióskodása során. A Real Madrid hatalmas összegért és fizetésért cserébe 2009-ben csábította el Ronaldót, aki az elmúlt években rengeteg egyéni rekordot döntött meg, és nem mellesleg idén a Real Madrid történetének 10. Bajnokok Ligája-sikeréből vállalt főszerepet.

Ennek ellenére már az elmúlt szezon közben is hallani lehetett arról, hogy a Manchester United szeretné visszacsábítani a portugált, akiért kész lenne rekord összeget ajánlani. Azonban Ronaldo menedzsere, Jorge Mendes cáfolta annak a lehetőségét, hogy ügyfele visszatérjen az Old Traffordra.

“Cristiano Ronaldo a Real Madridból fog visszavonulni, amikor majd betölti a 40-et. Nagyon boldog Madridban, lehetetlen lenne elcsábítani onnan. Itt rengeteg rekordot megdöntött, és bizonyította, hogy milyen kiváló sportoló. A Manchester United mindig a szíve csücske lesz, mert hat évet töltött ott, de most már csak a Real Madriddal foglalkozik” – jelentette ki határozottan Mendes.

A menedzser szerint Ronaldo folyamatosan fejlődik, és ez így is marad visszavonulásáig. A portugált 2018-ig köti szerződés Madridba.

A Real Madrid a spanyol bajnoki szünet után a Levante otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 13.00, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 1.20 a szorzó.

A két csapat elmúlt öt meccsét kivétel nélkül a királyiak nyerték, a Levante legutóbb 2011-ben győzött a Real Madrid ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply