Túl sokat akarnak a West Ham szurkolói

2014. March 31. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Sam Allardyce

A 10. helyen zárt az előző kiírásban az angol Premier League-ben a West Ham United. A szurkolók éppen ezért javulást vártak a csapattól, Sam Allardyce menedzser szerint azonban ezt nem gondolták át eléggé.

 

Szerdán a West Ham hazai pályán 2-1-re győzte le a Hull Cityt, így a hétfői, Sunderland elleni idegenbeli mérkőzést a 11. helyről várja. Allardyce-t már kinevezése óta sokan kritizálják, a “kalapácsosok” szurkolóival nem éppen felhőtlen a kapcsolata, a tavalyi jó szezon ellenére. Idén több alkalommal is volt már válságban az együttes, de a tulajdonosok kitartanak az 59 éves szakember mellett.

Allardyce úgy véli, a szurkolók túl magasra tették a lécet, és a mostani kiírásban sokkal jobban meg kell harcolniuk a jobb helyezésért.

“Tavaly egyszerűen túlteljesítettük önmagunkat, efelől semmi kétségem” – mondta a londoniak menedzsere a Sunderland elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón. “A túlteljesítések mindig nagy elvárásokat szülnek. Ezért szenvedünk az idei szezonban, főleg hazai pályán. Tavaly kiválóak voltunk, csupán négy meccset veszítettünk otthon. Most kicsit más a helyzet, de az utóbbi öt meccsünkből négyet is megnyertünk, tehát valamelyest sikerült javítanunk.”

Allardyce hozzátette, a 12. vagy 13. hely megszerzését tartja reálisnak, ha előrébb tudnának végezni, már elégedettek lehetnek. A 34 pontos WHU hétfő este a 25 egységgel rendelkező, jelenleg 19. Sunderlandhez látogat. A hazaiak öt forduló óta nem nyertek, pontot is csak egy alkalommal szereztek, viszont legutóbb a Liverpool otthonában biztató teljesítményt nyújtottak a 2-1-es anfieldi vereség ellenére.

A Sunderland győzelmét 2.20 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a West Ham United sikerére pedig 3.60 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply