Mazzarri minden meccset otthon játszana

2014. March 31. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Paulinho

Nem teljesít túl acélosan hazai pályán az Inter, hiszen az olasz Serie A idei kiírásában eddigi 16 meccséből mindössze hetet nyert meg a San Siroban. Hétfő este idegenben lép pályára Walter Mazzarri legénysége a gyengélkedő Livorno vendégeként.

 

Már csak az Európa Liga-indulást jelentő negyedik és ötödik helyért harcol idén az Inter, viszont legutóbbi két hazai meccsén mindössze egy pontot gyűjtött – előbb kikapott az Atalantától 2-1-re, majd döntetlent játszott az Udinese együttesével. Úgy fest, hogy idegenben jó a milánói gárda, Mazzarri ennek ellenére legszívesebben minden meccset hazai környezetben játszana.

“Imádom otthon játszani, a közönség fantasztikusan támogat bennünket” – mondta a csapat élére nyáron kinevezett szakember. “Tudom, hogy sokszor nem olyan eredményt érünk el, amit várnak tőlünk az emberek, de hiszek abban, hogy a teljesítményünk mindig is jó.”

Amíg az Inter a nemzetközi kupaindulásért harcol, addig a Livorno a kiesés ellen küzd. A kiscsapat jelenleg csak a 18. a tabellán 24 ponttal, de egy esetleges győzelemnek köszönhetően egy pozíciót sikerülne javítania. Paulinhóék nincsenek jó formában, az egész szezon során szenvednek, a legutóbbi öt fordulóban csak négy pontot gyűjtöttek. A brazil-olasz csatár igyekszik hátán vinni csapatát, 11 góljával vezeti a házi góllövőlistát.

“A Serie A-ban minden mérkőzés nehéz, trükkös, ráadásul a Livornónak nagy szurkolói bázisa van, minden egyes pontra szükségük van” – folytatta Mazzarri. “Egyetlen ellenfelet sem szabad leírni, Livornóban pedig igen jó teljesítményt kell nyújtanunk a győzelem érdekében.”

A Livorno győzelmét 4.33 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, az Inter Milan sikerére pedig 1.83 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply