by

FC Barcelona vs. Atlético Madrid – 2014/04/01

2014. March 31. Monday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

FC Barcelona VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/04/01 20:45 (CET),

Camp Nou

Atletico Madrid
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA Bajnokok  Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés: az FC Barcelona otthonában fogadja az Atlético Madridot.

Az FC Barcelona az előző párosításban a Manchester Cityt búcsúztatta miután előbb a City otthonában tudott nyerni 2-0-ra, majd saját otthonában 2-1-re.

Az FC Barcelona a spanyol Primera Divízióban a 2. helyen áll 75 ponttal, 1 ponttal az Atlético mögött és 2 ponttal a Real Madrid előtt. Miután átvészelt egy kisebb hullámvölgyet, újra egyik legjobban teljesítő csapat lett a spanyol bajnokságban.

A Barca az utóbbi 5 mérkőzését zsinórban megnyerte és bizakodva várja a az Atlético elleni találkozót a Camp Nouban. Legutolsó találkozóján az Espanyol ellen nyert 1-0-ra, annak otthonában.

Az Atlético Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az AC Milannal találkozott és ugyancsak kettős győzelmet aratva jutott a negyeddöntőbe, előbb Milanóban nyertek 1-0-ra, majd Madridban győztek 4-1-re.

Az Atlético vezeti a spanyol bajnokság táblázatát 76 ponttal, 1 ponttal megelőzve a Barcelonat és 3 ponttal a Real Madridot. Nem véletlenül vezeti a Primera Divíziót, hisz az utóbbi időben újra a legjobban teljesítő csapat lett a spanyol legfelsőbb osztályban.

Az Atlético Madrid az utóbbi 6 találkozóját sorozatban megnyerte, legutóbb az Athletic Club Bilbao vendége volt és 2-1-re nyerni tudott.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.50 1 | 1.50 Unibet X | 4.30 X | 4.30 Unibet 2 | 6.70 2 | 6.70 Unibet

Ez a találkozó lehetne a spanyol bajnokság döntője, de akár az UEFA  Bajnokok Ligájának döntője is. Sajnálatos módon egyik csapatnak búcsuzni kell.

Lionel Messi hosszú sérülése után újra magára talált és újra gyártani kezdte a gólokat, az FC Barcelona szereplése pedig újra feljavult, nyerni tudtak az El Clásicon és valamivel közelebb kerültek a spanyol bajnokság megnyeréséhez is.

A másik oldalon Diego Simeone szerint az Atlético is csúcsformában várja a találkozót, Diego Costa pedig jó játékával újra bizonyított az Athletic Bilbao ellen.

Az idegek harca is lesz ez a találkozó, valószínűleg kevés góllal, az nyer majd aki nyugodtabb és előrelátóbb tud maradni.

Az FC Barcelona az Espanyol ellen Gerardo Martino vezényletével a következő felállításban játszott: Pinto, Alba, Mascherano, Pique, Alves, Fabregas, Busquets, Xavi, Pedro, Messi, Neymar, Roberto, Sanchez, Iniesta (beleértve a cseréket is).

Az Atlético Madrid felállítása az Athletic Bilbao ellen Diego Simeone irányításával a következő volt: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe, Sosa, Gabi, Suarez, Koke, Garcia, Costa, Villa, Rodriguez, Turan (cserékkel együtt).

Világnagyságok és több ország válogatott játékosa szerepel mindkét oldalon, az összeállítás nem sokat fog változni az egymás elleni mérkőzésen sem.

Az utóbbi 10 egymás elleni találkozón az FC Barcelona 6-szor tudott nyerni, 3-szor döntetlen született, 1-szer pedig az Atlético Madrid diadalmaskodott.

Az utolsó 3 egymás elleni mérkőzésen döntetlen született.

Az Atlético Madrid utoljára 2006. február 5.-én tudott nyerni a Barcelona otthonában, akkor 3-1 volt az eredmény.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

FC Barcelona

10

8

2

Atlético Madrid

10

8

1

1

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

FC Barcelona – hazai

5

5

Atlético Madrid – vendég

5

4

1

Összegzés:

Az Atlético Madrid nem fog tudni ellenállni a Barcelona rohamainak. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
FC Barcelona győzelem | 1.53 FC Barcelona győzelem | 1.53 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/03/31, 12:32

Related Articles

Leave a Reply