Továbbra is Európába tart a Southampton

2014. March 25. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

A Southampton a jelek szerint egy meccsen belül sem képes kiegyensúlyozott teljesítményre, de továbbra is esélye lehet kiharcolni az Európa Liga-szereplést.
Victor Wanyama

A Southampton jelenleg a 9., de még bízik az EL-hely elérésében.

A Premiership egyik meglepetéscsapata hétvégén a Tottenham otthonában vizitált, és hiába vezetett már félóra után 2-0-ra, végül pont nélkül maradt, a hazaiak ugyanis Christian Eriksen remek teljesítményévek (két gól, egy gólpassz) fordítottak, és megnyerték a meccset. A Southampton ezzel visszaesett a kilencedik helyre a tabellán, és egyre távolabbinak tűnik a kitűzött cél elérése, az Európa Ligában való szereplés kiharcolása.
James Ward-Prowse ugyanakkor kijelentette: a csapat még nem adta fel a reményt az EL-szereplésre.

“Továbbra is szeretnénk az európai kupaporondra jutni. Meg kell próbálnunk minél több meccset megnyerni, és a lehető legjobb pozícióban zárni a bajnokságot, és reménykedni, hogy ez Európa Liga-indulást jelenthet végül” – jelentette ki a 19 éves játékos.

Ward-Prowse hozzátette: a Tottenham elleni első félidei játékkal bárki ellen lehet esélyük a bajnokság hajrájában, a második félidei teljesítmény ugyanakkor egészen biztosan nem lesz elég a célok eléréséhez.

A Southampton szombaton a Newcastle-t fogadja, és ha sikerül nyernie, megelőzi a szarkákat a tabellán. A vendégek hétvégén legyőzték a Crystal Palace-t, így legutóbbi négy bajnokijukból hármat megnyertek, és ugyancsak harcban maradtak az európai kupaindulásért.

A Soton győzelmére 1.75 az odds, a döntetlenre 3.75, a Newcastle diadalára 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply