Hosszabbított a Bayern München védője

2014. March 25. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Dante egy évvel meghosszabbította korábbi szerződését, így már 2017-ig köti megállapodás a német bajnokcsapathoz.
Dante

Új szerződése alapján Dante 2017-ig a Bayern játékosa marad.

A brazil válogatott labdarúgó 2012-ben igazolt a Bayern Münchenbe, és gyorsan alapember lett a sikert sikerre halmozó bajor gárdában. Dante az elmúlt szezonban 29 bajnokin kezdett a triplázó német együttesben, az idei szezonban pedig már 22 alkalommal erősítette a Bundesligában a Bayern Münchent.

A 30 éves labdarúgó szerződése 2016-ban járt volna le, az utóbbi időben egyre többet lehetett hallani arról, hogy a Manchester United érdeklődik iránta. A bajor egyesület gyorsan le akarta zárni a híreszteléseket, ezért szerződéshosszabbítást ajánlott Danténak, aki el is fogadta az ajánlatot, amely 2017-ig köti Münchenbe.

“A Bayernhez igazolni a lehető legjobb döntés volt tőlem. Itt minden jó, kiváló a klub, a csapat, az atmoszféra, a rengeteg trófea. Nagyon örülök, hogy 2017-ig biztosan a csapat része lehetek, biztos vagyok benne, hogy rengeteg siker vár ránk a következő években” – mondta Dante a szerződés aláírása után.

A brazil labdarúgó a Juventude csapatában kezdte profi karrierjét, majd 2004-ben a Lille figyelt fel a képességeire. A Charleroi után a Standard Liege-be vezetett az útja, a Borussia Mönchengladbach 2009-ben igazolta le.

Kedden ismét bajnok lehet a Bayern München: ha legyőzi a Hertha BSC-t, akkor már matematikai esélye sem lesz üldözőinek. A berliniek sikerének az oddsa 15.00, a döntetlenre 7.00, a müncheniek győzelmére 1.18 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját 3-2-re nyerte a Bayern München hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply