Tovább erősödhet a Liverpool

2014. July 14. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
A Liverpool az előző idényben nyújtott váratlanul jó teljesítménye után a következő szezonnak még erősebb kerettel vághat neki.

 

Bár legjobb góllövője, az uruguayi Luis Suarez elhagyta a csapatot, a Liverpoolnál optimistán tekintenek a jövőbe, a vezetőség ugyanis jelezte, hogy nem sajnálja a pénzt a keret megerősítésére. Három érkezőt már bejelentettek, Adam Lallana, Rickie Lambert és Emre Can összesen 39 millió fontjába került a klubnak, és a hírek szerint további nagyágyúk érkezhetnek, a vezetők ugyanis 100 millió fontnál is nagyobb átigazolási büdzsét biztosítottak Brendan Rodgers menedzsernek, miután Suarezért 75 milliót fizetett ki a Barcelona.

Lazar Markovic lehet a következő érkező, akiért a hírek szerint 20 milliót fizet ki a klub, amennyiben a játékos megkapja a munkavállalási engedélyét. Bal oldali védő is érkezhet még a sapathoz, a kiszemeltek között van Alberto Moreno (Sevilla) és Ben Davies (Swansea). A Daily Mirror szerint Dejan Lovren (Southampton), Jay Rodriguez (Southampton), Divock Origi (Lille) is.

A szakértők szerint a túlköltekezés egyáltalán nem biztos, hogy beválik, többen emlékeztettek a Tottenham esetére, a londoniak Gareth Bale eladása után 110 millió fontért szerződtettek új játékosokat, de alig vált be közülük valaki, a Spurs csak szenvedett az előző idényben.

Arra, hogy a Liverpool az első négy hely valamelyikén végez a következő idényben 1.90 a szorzó, míg bajnoki címére 11.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply