Robben nem marad Van Gaal mellett

2014. July 14. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Arjen Robben
Louis van Gaal hamarosan megkezdi a munkát a Manchester United élén, és tervei szerint a holland válogatottból is visz magával játékost.

 

A holland válogatott szombat este 3-0-ra legyőzte a brazilokat a világbajnokság bronzmeccsén, ezzel az Oranje szereplése lezárult a vb-n, Louis van Gaal szövetségi kapitánynak pedig lejárt a szerződése a válogatott szövetségi kapitányi posztján. A szakember innentől kezdve már új munkájára koncentrál, a tavasz folyamán ugyanis eldőlt, hogy ő veszi át a távozó David Moyes helyét a Manchester United élén.

A 62 éves szakember továbbra is együtt dolgozik majd Robin van Persie-vel, de azt szeretné, ha nem a csatár lenne az egyedüli játékos, akivel munkakapcsolatban maradhat a holland keretből.

Van Gaal szerette volna magával vinni Arjen Robbent Manchesterbe, de a Bayern támadóját nem érdekli az angliai játék, ő egész biztosan marad Münchenben.

“A bronzmeccs után arra kért, hogy menjek vele Manchesterbe, de azt válaszoltam, hogy nagyon jól érzem magam a jelenlegi klubomnál. Van Gaal a legjobb edző, akivel valaha együtt dolgoztam, nagyon közel állunk egymáshoz, de nem fogok eligazolni a Unitedbe. Jó helyen vagyok a Bayernnél, döntésemnek nincs köze a Unitedhez és Van Gaalhoz” – mondta Robben.

A hírek szerint a feyenoordos Stefan de Vrij vagy az Aston Villában szereplő Ron Vlaar követheti a szakember Manchesterbe, Van Gaal ugyanis szeretné, ha a védelem tengelyében egy kipróbált, megbízható játékost tudna használni.

A Manchester United bajnoki címére 6.00 az odds, a City címvédésére 3.00, a Chelsea elsőségére 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply