Totti rekordot döntött, de nem volt elégedett

2014. October 2. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti
A Manchester City 1-1-es döntetlent játszott a Romával a Bajnokok Ligája csoportkörében, Francesco Totti a sorozat legidősebb gólszerzője lett.

 

A Roma győzelemmel, a Manchester City vereséggel kezdett a BL-ben, az angol bajnok ennek megfelelően mindenképpen győzni akart hazai pályán olasz ellenfelével szemben. Manuel Pellegrini csapata gyorsan meg is szerezte a vezetést, Sergio Agüero a 4. percben büntetőből vette be a rómaiak kapuját. A folytatásban azonban a Roma kiegyenlített, a 23. percben Totti egalizált. A 38. születésnapját néhány napja ünneplő támadó ezzel a találattal a legrangosabb európai kupasorozat legidősebb gólszerzője lett.

“Ha az egész meccset nézzük, akkor elmondható, hogy többet tettünk a győzelemért, több helyzetünk is volt, nyerhettünk volna. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen a Manchester City a mi szintünkön van, ha nem jobb nálunk” – értékelte a keddi meccset a Roma csapatkapitánya.

Totti a rekordját illetően szűkszavú volt a meccs után, a Roma csapatkapitánya Ryan Giggs csúcsát adta át a múltnak kedden.

“Hogy őszinte legyek, nem nagyon foglalkoztam a rekorddal. Pályafutásom során a pályán mindig előbbre való volt a csapat, mint a saját érdekeim. Amikor betalálok, a saját dicsőségem csak egy következmény” – mondta Totti a meccs után.

A bajnokságban eddig százszázalékos Roma a hétvégén a Juventus otthonában lép pályára: a torinóiak sikerének az oddsa 1.80, a döntetlenre 3.50, a rómaiak győzelmére 4.50 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Juventus mindkét bajnokin legyőzte a Romát, amely azonban az Olasz Kupában visszavágott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply