Strootman jövője bizonytalan

2014. October 2. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Kevin Strootman
Kevin Strootmant a Manchester United szeretné leigazolni, a Roma vezetőedzője nem tudja, mit hoz a jövő a holland számára.

 

A Roma az elmúlt nyáron igazolta le a holland középpályást a PSV Eindhoventől, az elmúlt szezonban alapember is volt az olasz fővárosi együttesnél. Strootman az egyik biztos pont volt a holland válogatottban is, ám a világbajnokságon nem vehetett részt, miután márciusban súlyos térdsérülést szenvedett, amely után meg is kellett műteni. A labdarúgó még mindig nem épült fel teljesen, kihagyta a Roma összes meccsét a szezonban, várhatóan valamikor az év végén térhet vissza.

Sérülése ellenére a nyáron felmerült, hogy csapatot vált, a Manchester United új menedzsere, Louis van Gaal szerette volna megszerezni a középpályás aláírását. A holland válogatott korábbi kapitánya a hírek szerint nem mondott le szándékáról, az angol egyesület pedig januárban mindent megtesz Strootman leigazolásáért.

“Strootman egy fontos játékosa a keretnek, én örülnék neki, ha a Manchester City elleni decemberi találkozón már bevethetném. Nem tudom, mit hoz számára a jövő, de az ő játéka fontos része az elképzeléseinknek. Azonban a jövőjét illetően kérdezzék a klub elnökét” – jelentette ki Rudi Garcia, a Roma mestere.

A klub várakozása szerint a középpályás novemberben ismét a pályán erősítheti a Romát.

Az olasz bajnokság hétvégi fordulójában a Roma a Juventus ellenfele lesz: a torinóiak sikerének az oddsa 1.80, a döntetlenre 3.50, a rómaiak győzelmére 4.50 a szorzó.

Mindkét csapat makulátlan mérleggel várja a rangadót, a címvédő csak gólkülönbségének köszönhetően áll a tabella élén.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply