Pazzini tud Torres oldalán játszani

2014. October 2. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Giampaolo Pazzini
Giampaolo Pazzini szerint nem állja meg a helyét a kritika, amely szerint Fernando Torresszel együtt nem szerepeltethető a Milan támadósorában.

 

Pazzini komolyabb sérülés után tért vissza a Milanba, de a jelek szerint felépülése sem garancia az állandó szereplésre. A nyáron ugyanis hiába távozott Mario Balotelli, a milánóiak egy másik klasszis támadó leigazolásával pótolták az olaszt: Fernando Torres két évre kölcsönbe igazolt a piros-feketékhez.

A veterán olasz támadó ezzel újra a kispadra szorult, eddig főleg csereként számított rá Filippo Inzaghi. Ez azonban nem zavarja Pazzinit, aki továbbra is teljes odaadással küzd a Milan sikeréért.

“Úgy edzek, hogy mindig kész legyek a bevetésre, engem nem zavar, ha a kispadról kell beszállnom. Torresszel pedig bárki bármit is mond, tudunk együtt játszani” – jelentette ki Pazzini, aki a hétvégén 400. hivatalos profi labdarúgómeccsén szerepelt.

“Ez egy szép mérföldkő, nagy dolog a számomra. Sok embernek kell köszönetet mondanom azért, hogy ezt elérhettem” – jelentette ki a Milan támadója, aki elárulta, hogy a következő mérföldkő, amelyet megcélzott, a 100 olasz bajnoki találat.

A 6. helyezett Milan az olasz bajnokság 6. fordulójában a 15. Chievót látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.40, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 7.00 a szorzó.

A két csapat legutóbbi 14 meccséből tizenhármat megnyert a Milan, a Chievo legutóbb 2005-ben tudta legyőzni a milánóiakat. Az elmúlt szezonban a Milan hazai pályán 3-0-ra verte a veronai csapatot.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply