A motiváció volt a PSG-siker kulcsa

2014. October 2. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Laurent Blanc
Laurent Blanc szerint a Paris Saint-Germain Barcelona felett aratott sikerével elhallgattatta a kritikus hangokat, a párizsiak vezetőedzője a motivációban látja a siker titkát.

 

A Paris Saint-Germain francia bajnokként kezdte a szezont, az elmúlt években alaposan megerősített gárda a francia pontvadászatban gyengén kezdett, és a Bajnokok Ligájában is csak ikszelt az Ajax elleni első mérkőzésen. Ennek megfelelően nagy volt az elvárás Blanc fiaival szemben a Barcelona elleni keddi összecsapás előtt, ez pedig plusz terhet rótt a játékosokra, akiknek meg kellett birkózni a pályán a sérült Zlatan Ibrahimovic hiányával is.

A PSG 3-2-re legyőzte a Barcelonát, a párizsiak vezetőedzője úgy véli, hogy a katalánok elleni győzelem megfelelő válasz a kritikákra.

“Ez egy remek meccs volt, nagyon szükségünk volt a pontokra, amelyekkel válaszolni tudtunk a kétkedőknek. A játékosok jobban koncentráltak, motiváltabbak voltak, mint szoktak. Minden adott volt egy jó eredményhez, így kell folytatnunk is” – mondta Blanc, utalva a hétvégi francia bajnoki rangadóra: a PSG vasárnap a Monacót látja vendégül.

A PSG sikerének az oddsa 1.44, a döntetlenre 4.20, a Monaco győzelmére 7.50 a szorzó. A két csapat elmúlt négy összecsapása döntetlennel zárult.

A szakemberrel egyetértett Javier Pastore, a támadó szerint is a játékosok hozzáállása vezetett sikerre a Barcelona ellen.

“Nagyon motiváltak voltunk, mindenki nagyon figyelt a védő feladatára is, ez nagyon fontos volt. A meccsek, amik meghatározzák az idei szezonunkat, a Bajnokok Ligájában várnak ránk. Mostantól minden meccsen ilyen motiváltan kell játszanunk” – tette hozzá vezetőedzője szavaihoz a középpályás.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply