Torrest Cercire cserélné a Milan

2014. December 27. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Fernando Torres
A hírek szerint Fernando Torres visszatérhet nevelőegyesületébe, az Atletico Madrid a nyáron igazolt Alessio Cerci játékjogát adná cserébe a Milannak.

 

A Milan és az Atletico Madrid is elismerte, hogy a két játékos cseréjén dolgoznak. A spanyol klub első embere már napokkal korábban sejtelmesen arról nyilatkozott, hogy Torres visszatérése napirenden van, ezt erősítette meg az olasz klub honlapja. A milánóiak hivatalos tv-csatornája szenteste ismerte el, hogy már előrehaladott tárgyalások folynak az ügyben.

Torres a nyáron két évre kölcsönbe került a Milanhoz, amely a jelek szerint nem elégedett a teljesítményével, így már hetekkel korábban felmerült esetleges távozása, elsőként egy liverpooli visszatérést emlegettek a spanyol kapcsán. A hírek szerint az Atletico Madrid átvállalná a Milantól a világ- és Európa-bajnok támadó kölcsönszerződéséből hátralévő még másfél évet, cserébe pedig fél évre átengedné a szintén nyáron szerződtetett Cerci szolgálatait.

Az olasz válogatottban is bemutatkozott támadó középpályás a nyáron lett a madridiak keretének a tagja, de eddig nem sikerült állandó helyet biztosítania magának Diego Simeone kezdőjében. Cerci kevés játéklehetőséget kapott az ősz folyamán, így szintén hajlana a váltásra.

A Milan 2015-öt egy Sassuolo elleni bajnokival kezdi január 6-án: a 7. helyezett milánóiak sikerének az oddsa 1.57, a döntetlenre 3.80, a 12. helyen álló Reggio Emilia-i együttes győzelmére 6.00 a szorzó.

Az év elején a Sassuolo 4-3-ra legyőzte a Milant a bajnokságban, míg a piros-feketék a tavaszi szezonban 2-1-es sikerrel vágtak vissza.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply