Torres sokat tanult Mourinhótól

2014. September 4. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Fernando Torres
Fernando Torres saját elmondása szerint sokat köszönhet egykori menedzserének, a spanyol támadóra a hírek szerint már a jövő hétvégén kulcsfeladat várhat.

 

A Milan nagyon belehúzott az átigazolási időszak hajrájában, és Mario Balotelli távozása után minden követ megmozgatott, hogy megtalálja az olasz támadó utódát. A hírek több eshetőségről számoltak be, végül Fernando Torres megszerzése maradt terítéken. Az olasz klub vezetői hosszú tárgyalássorozat végén egyeztek meg a Chelsea-vel és a játékossal a folytatásról, a spanyol csatár két évig fog kölcsönben szerepelni Milánóban.

Torres az elmúlt időkben nem találta a helyét a Stamford Bridge-en, ezért egyre kevesebb lehetőséget kapott a bizonyításra, ennek ellenére nagyon jó véleménnyel van a Chelsea jelenlegi menedzseréről.

“Profi kapcsolat alakult ki köztünk, rengeteget tanultam Mourinhótól. Amikor elmondtam neki, hogy távozom, minden jót kívánt, és hozzátette, hogy maradjak továbbra is ilyen elhivatott” – jelentette ki Torres, aki kijelentette, hogy a fizikai teszteken jól teljesített, jó erőben érzi magát, és reméli, hogy hamarosan bemutatkozhat új csapatában.

Erre minden esélye megvan, várhatóan már az olasz bajnokság második fordulójában debütálhat a Milanban. Ugyanis Stephan El Shaarawy rögtön az első bajnokin kisebb bokasérülést szenvedett, és könnyen elképzelhető, hogy kénytelen lesz kihagyni a Parma elleni idegenbeli bajnokit.

A szeptember 14-i bajnoki kapcsán a Parma sikerének az oddsa 3.00, a döntetlenre 3.20, a Milan győzelmére 2.40 a szorzó. Az elmúlt szezonban a két csapat mindkét bajnokiját a Parma nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply