Nem tudni, mikor térhet vissza Thiago

2014. September 4. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Thiago Alcantara
Thiago Alcantara már öt hónapja nem bevethető, a Bayern München igazgatója szerint még meg sem lehet tippelni, hogy a spanyol válogatott játékos mikor térhet vissza.

 

Thiago még májusban szenvedett súlyos térdsérülést a Bundesligában, a középpályás a Hoffenheim elleni találkozón dőlt ki a sorból. A sérülés lassan gyógyult, a Bayern Münchennél azonban azt remélték, hogy a bajnokság rajtjára ismét bevethető lesz a középpályás. Azonban a jelek szerint a spanyol válogatott labdarúgó még mindig nem tudta le a sérülést, és klubja még csak megtippelni sem tudja, hogy Josep Guardiola mikor számíthat ismét a játékára.

A 23 éves játékos állapota kapcsán Matthais Sammer adott tájékoztatást, de a Bayern München sportigazgatója közelebbi dátumot nem tudott adni Thiago visszatérését illetően.

“Nem tudjuk megmondani, hogy a teljes felépülése mennyi időt vesz még igénybe. Lehetetlen pontos időpontot mondani, az ő esete nagyon bonyolult, sajnálatos az események ilyen alakulása, de meg kell barátkozni a helyzettel” – jelentette ki Sammer.

Thiagót Guardiola külön kérésére igazolták le a bajorok 2013 nyarán, ám a vezetőedzőnek nem volt sok lehetősége pályára küldeni a középpályást, aki sorozatos sérülései miatt mindössze 25 meccsen lépett pályára az elmúlt szezonban, és három gólt szerzett.

A Bayern München a Bundesliga harmadik fordulójában a VfB Stuttgartot látja vendégül: a szeptember 13-i bajnoki kapcsán a hazai győzelem oddsa 1.16, a döntetlenre 8.00, a vendégek sikerére 12.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt 11 meccsét kivétel nélkül a Bayern München nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply