Tinédzsert igazolt az Atletico Madrid

2014. December 15. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A spanyol bajnok bejelentette Angel Correa leigazolását, a San Lorenzótól érkező játékos mindössze 19 éves.

Generic

Correa neve már korábban is felmerült a spanyol fővárosi együttesnél, a nyáron pedig már meg is egyeztek az átigazolásáról, de végül az orvosi vizsgálatokon megbukott az üzlet. A fiatal támadónál szívelégtelenséget észlelt a tüzetesebb vizsgálat, ezért a nyáron nem igazolhatott az Atleticóba.

A 19 éves labdarúgó végül New Yorkban talált egy specialistát, aki megműtötte, az elmúlt fél évben pedig már a visszatérésére készülhetett. Mivel Correa meggyógyult, minden akadály elhárult a leigazolása elől. A hírek szerint az Atletico Madrid végül 7,5 millió euróért szerezte meg a csatár játékjogát a San Lorenzótól.

“Az Atletico Madridnak és a San Lorenzónak sikerült minden részletben megegyeznie, így az U20-as válogatott játékos már a piros-fehér színeket képviseli. A megegyezés szerint ezt a szezont velünk fejezi be, és utána még négy évig erősíti az együttest” – szól a spanyol klub hivatalos bejelentése.

Correa két szezont szerepelt a San Lorenzo felnőtt csapatában, 65 bajnokin 12 gólt szerzett, és tagja az argentin U20-as válogatott bővebb keretének is. Hazájában külseje miatt Sergio Agüeróhoz, míg játékstílusa miatt Carlos Tevezhez hasonlítják.

Az Atletico Madrid vasárnap az Athletic Bilbao vendége lesz a bajnokságban. A baszkok győzelmére 3.80 az odds, a döntetlenre 3.30, a madridi diadalra 2.00 a szorzó.

A párharc első mérkőzését az Atletico Madrid 3-0-ra nyerte idegenben.

Forrás: Unibet

Leave a Reply