A mumust látja vendégül a Swansea

2014. December 14. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Garry Monk
A Swansea City megtörné a Tottenham elleni pocsék sorozatát a Premier League-ben, ugyanis a két csapat legutóbbi öt egymás elleni meccsét egyaránt a Hotspur nyerte meg.

 

Két olyan csapat csap össze vasárnap délután az angol labdarúgó-bajnokságban, amely rendkívül hullámzó teljesítményt mutat, a Swansea legutóbbi öt bajnokijának mérlege: győzelem, vereség, döntetlen, győzelem, vereség, ugyanez a Tottenhamnél: győzelem, győzelem, vereség, döntetlen, vereség. A Hotspur tehát három forduló óta nyeretlen, ezzel a tabella 10. helyén áll 21 ponttal, míg a Swansea 22 ponttal a 8., így a Tottenham egy győzelemmel meg is előzheti a mostani ellenfelet.

Ha a két csapat történelmét nézzük, sok mindenbe nem kapaszkodhat a Swansea, amely mióta feljutott a Premier League-be (2011), egyszer sem tudta legyőzni a Tottenhamet, a legutóbbi öt egymás elleni meccsüket elveszítette.

“A Tottenham messze nem az a csapat, amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat, minőségi kerete van, és ugyanúgy támadófocit játszik, ahogy az én csapatom is. Volt már néhány jó meccsünk az idén hazai pályán, az a tervünk, hogy itthon tartjuk a három pontot” – fogalmazott a Swansea vezetőedzője, Garry Monk.

A Swansea-nél Gylfi Sigurdsson, a Tottenhamnél pedig Ben Davies igazolt nemrég az ellenféltől mostani csapatába, így volt klubja ellen bizonyíthat mindkét játékos, de Michel Vorm, a Hotspur kapusa is lehúzott korábban három évet a Swansea-nél.

A vendégeknél Emmanuel Adebayor biztosan hiányozni fog, miután családi okokra hivatkozva hazautazott Togóba, a hazaiak két hiányzója pedig a sérült Federico Fernandez és az eltiltott Lukasz Fabianski lesz.

A hazai pályán játszó Swansea győzelmére 2.50, a döntetlenre 3.40, a Tottenham sikerére pedig 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply