Teszt lesz a Milan-Juventus

2014. September 20. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Nigel De Jong
Nigel de Jong szerint az olasz bajnokság hétvégi rangadója mindkét fél számára remek alkalom lesz felmérni saját erejét, a holland középpályás a hírek szerint a közeljövőben szerződést hosszabbíthat.

 

De Jong a nyáron közel volt a csapatváltáshoz, a holland válogatott labdarúgót a Manchester United csábította. A holland válogatott egykori kapitánya, Louis van Gaal örömmel dolgozott volna ismét együtt a középpályással, aki azonban végül a Milan mellett tette le a voksát.

A holland elmondása szerint eddig nem bánta meg a döntését, a Milan két győzelemmel kezdte a bajnokságot. Ugyanakkor De Jong szerint az eddigi meccsekből nem lehet messzemenő következtetést levonni, viszont a hétvégi, Juventus elleni rangadó már remek lehetőség lesz felmérni saját erejüket.

“Az első perctől keményen kell küzdenünk. Mindkét csapatnak fontos ez a meccs. Én személy szerint Carlos Teveztől tartok a leginkább, akit még Manchesterből ismerek. Az ő játéka döntő lehet” – jelentette ki De Jong.

A holland bejelentette, hogy maradni szeretne a Milanban, amellyel már el is kezdte a tárgyalásokat a folytatásról. A hírek szerint egyelőre nem haladnak a felek, de a játékos nem aggódik.

“Maradni akarok, a Milanban akarom befejezni a karrierem. Ez egy nagyszerű klub, amelynek mindig az első helyért kell harcolni” – mondta a középpályás.

A Milan szombati győzelmének az oddsa 3.20, a döntetlenre 3.30, a Juventus sikerére 2.25 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz meccséből kettőt nyert meg a Milan, kettő lett döntetlen, hatszor pedig a Juventus győzött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply