Inzaghi új szabályokat hozott

2014. September 20. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Ignazio Abate, az AC Milan olasz válogatott védője szerint az új vezetőedző, Filippo Inzaghi lelkesedése kihat a csapatra is, új szabályokat hozott, de tiszteli a játékosait, akárcsak a játékosok őt.

 

Az AC Milan Filippo Inzaghi vezetésével két győzelemmel kezdte a bajnokságot, akárcsak a Juventus, a két csapat pedig szombaton este rangadót játszik egymással Milánóban. Ignazio Abate szerint nagyon fontos volt, hogy hat ponttal a zsebükben várják az év első szuperrangadóját.

“Kiváló a hangulat a csapatnál, 90 percen keresztül habzó szájjal harcolunk. A nehéz időszak azonban még csak most fog jönni, amit egységes csapatként tudunk leküzdeni. A Juventus jelenleg a legerősebb Olaszországban, de egy meccsen bármi megtörténhet” – mondta az olasz válogatott hátvéd, aki szerint a 80 ezer szurkoló óriási lökést adhat nekik, márpedig a legfrissebb hírek szerint minden jegy elkelt a találkozóra, így telt hát lesz a San Siróban.

Az új edzőről, Inzaghiról Abate elárulta, hogy másképp kezeli a csapatot, mint az előző edző, Clarence Seedorf. “A csapat az edző hozzáállását tükrözi, Inzaghi lelkesedést és szabályokat hozott a klubhoz. Kemény, sok taktikát követel, de tisztel minket, mi pedig viszont. A múltban ez nem volt ilyen egyértelmű” – fogalmazott a Milan védője.

Abate hozzátette, hogy fantasztikus érzés volt a számára, amikor megkapta a csapatkapitányi karszalagot Parmában, de nagyon várja már vissza a sérüléséből lassan felépülő kapitányt, Riccardo Montolivót, aki szerinte az egyik legfontosabb tagja a csapatnak, és akivel még erősebb lesz az újjáépülő Milan.

A szombat esti meccsen a hazai pályán játszó Milan győzelmére 3.20 az odds, a döntetlenre 3.30, a Juventus sikerére pedig 2.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply