Idő kell a Liverpool újjáépítéséhez

2014. September 20. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
Brendan Rodgers tudja, hogy csapata messze van tavalyi formájától, éppen ezért a liverpooli menedzser időt és türelmet kér a szurkolóktól.

 

A Liverpool az elmúlt szezon egyik meglepetése volt. Az angol gárda a hazai porondon meglepően magabiztosan teljesített, még a bajnokság utolsó fordulóiban is volt esélye a végső győzelemre, erről végül hajszállal csúsztak le Rodgers fiai. Azonban a nyári átigazolási szezonban sokan távoztak, többek között a bajnokság gólkirálya, Luis Suarez is. A klub ugyan igyekezett minőségi játékosokkal pótolni a távozókat, ennek eredményeként viszont közel a fél keret lecserélődött.

A nyolc új igazolással nem rajtolt fényesen a Liverpool, a bajnokság után a Bajnokok Ligájában is csak szenvedett a gárda. Rodgers tisztában van vele, hogy rengeteg munka vár még rá és a csapatra, éppen ezért türelmet kér a szurkolóktól.

“Nincs csoda. A titok a kemény munkában van. Emlékszem rá, tavaly ilyenkor az volt a kérdés, hogy ki fog gólt lőni, végül 101 góllal zártuk a szezont. Nem kell most más csak idő és türelem. Sok játékost kell beépíteni a csapatba, és ez időbe telik” – jelentette ki a Liverpool menedzsere.

A szakember ugyanakkor nem aggódik, szerinte a csapat meccsről meccsre erősebb, és lassan eléri a tavaly mutatott szintet.

A Liverpool az angol bajnokság hétvégi fordulójában a West Ham vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 4.75, a döntetlenre 3.90, a vendégek sikerére 1.80 a szorzó.

A két csapat elmúlt szezonban játszott mindkét bajnokiját a Liverpool nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply