Terry nem játszik a válogatottban

2014. January 2. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek, Világbajnokság 2014

Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya, John Terry nem tér vissza a nemzeti csapatba, így biztosan nem lesz ott a brazíliai világbajnokságon, ezt ő maga mondta el.
John Terry

Terryt nem csábítja a vb-részvétel, csak a Chelsea-ben akar játszani.

Ahogy az várható volt, John Terry az idén kulcsszerepet játszik a Chelsea védelmében, ahogy tette azt korábban is, amikor José Mourinho volt a londoni csapat edzője.

A portugál szakember most is bízik a 33 éves hátvédben, aki meg is hálálja a bizalmat, az általa irányított védelem az Arsenal (18) után a második legkevesebb gólt kapta a Premier League-ben, 20 forduló alatt 19-et, a csapat pedig a harmadik helyen áll a tabellán, de csak két pont választja el a listavezető Arsenaltól.

Egyre több angol lap szellőztette meg azt a hírt, hogy Roy Hodgson szövetségi kapitány szeretné ismét meghívni a keretbe Terryt, aki így – akárcsak a Chelsea-ben – itt is Tim Cahill-lel alkothatná a csapat középső védőpárosát, így egy összeszokott kettős lenne a védelem tengelyében. Terry azonban hallani sem akar erről.

“Én jelenleg csak a Chelsea-re koncentrálok. A válogatott kapuját bezártam, és élvezem azt, hogy a klubomban jó formában játszhatok hétről hétre” – fogalmazott Terry, aki 2003 júniusában mutatkozott be a válogatottban, majd kilenc évvel később, kisebb-nagyobb balhék miatt lemondta a szereplést a nemzeti csapatban, ahol azóta sem lépett pályára.

Arra, hogy Anglia megnyeri a világbajnokságot, 34.00 szorzóval lehet fogadni.

A Chelsea a következő angol bajnoki fordulóban, jövő szombaton ahhoz a Hull Cityhez látogat, amely a legutóbbi fordulóban szintén egy bajnokesélyest otthonában játszott, és 2-0-ra ki is kapott a Liverpooltól, így visszacsúszott a 10. helyre. A hazai pályán játszó Hull győzelmére 6.00az odds, a döntetlenre 3.80, a Chelsea sikerére pedig 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply