Coloccini hosszabb időre kidőlt

2014. January 2. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Fabricio Coloccini

A Newcastle játékosa négy-hat hétig nem állhat csapata rendelkezésére, Alan Pardew számára nem lesz könnyű feladat pótolni a csapatkapitányt.

 

Fabricio Coloccini kezdő volt a Newcastle Unitedben a West Bromwich Albion elleni újévi bajnokin, de a hátvéd nem tudta végigjátszani a meccset. A Gera Zoltán csapata elleni vereség alkalmával az argentin védőt a 65. percben le kellett cserélni, a csapatkapitány ugyanis a térdét fájlalta.

Az 1-0-ra elvesztett meccs után az is kiderült, hogy Coloccini sérülése komolyabb, ezért a kihagyás is hosszabb lesz az előzetesen vártnál. Alan Pardew, a Newcastle menedzsere szerint könnyen lehet, hogy hat hétig sem számíthat védelmének egyik oszlopára.

“Ez egy nagyon rossz délután volt. Nem csak a meccset vesztettük el, hanem Coloccinit is, akinek a térde sérült meg, sajnos a jelek szerint komolyabban. Talán még korai jósolni, de a jelek szerint négy-hat hetes kihagyás vár rá” – jelentette ki Pardew.

Ráadásul egy másik védőre sem számíthat a vezetőedző a következő bajnokin, Mathieu Debuchy ugyanis piros lapot kapott az elvesztett meccsen.
Pardew nem is tagadta, hogy milyen nehéz dolga lesz a védelem összeállítása, a szakember elárulta, hogy várhatóan Mapou Yanga-Mbiwa veheti át Coloccini helyét a hátsó alakzatban.

A Newcastle szombaton az FA-kupában érdekelt, Pardew csapata a Cardiff Cityt látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.60, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére 5.75 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokija 1-1-es döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply