A Barcából igazolhat a Liverpool

2014. January 2. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Christian Tello

A Dail Star információi szerint a Liverpool szakvezetője, Brendon Rodgers mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze Cristian Tellót a Barcelonától.

 

A barcelonai nevelésű Tello nyáron hosszabbított szerződést a katalánokkal, de sok szerep nem jutott neki ősszel, eddig mindössze két alkalommal lépett pályára az idényben.

A futballista ennél több lehetőségre számított, jelezte is elégedetlenségét a vezetőknek, de azt a választ kapta, hogy a klub nem engedi el, dolgozzon keményen, és próbálja meg kiharcolni a helyét a csapatban.

A hírek szerint a Liverpool kölcsönvenné a focistát, akit már nyáron is megpróbált megszerezni, de végleges szerződtetéséről a spanyolok nem kívántak tárgyalni. A kölcsönjátékkal viszont nyerhetne a Barca, hiszen a játékos alighanem több lehetőséget kapnak Liverpoolban, és bebizonyíthatná, hogy a következő szezonban már érdemes számolni vele.

A Mersey-partiaknak a riválisoknál szűkebb a keretük, talán részben ennek tudható be, hogy az év végi hajrában a kulcsembereit egy-egy meccsen pihentető Manchester Citytől és a Chelsea-től is vereséget szenvedett.

Az év első bajnokiján sikerült javítania, magabiztosan, 2-0-ra legyőzte a Hull Cityt, így nem szakadt le az élmezőnytől.

A Liverpool vasárnap hazai pályán, a harmadosztályú Oldham Athletic ellen lép pályára az FA-kupában. A vörösöknek van miért visszavágniuk ellenfelüknek, egy éve ugyanis az Oldham verte ki őket a sorozatból. A vendégek a 18. helyen szerénykednek a harmadik ligában, legutóbbi hat bajnokijukból egyet sem nyertek meg.

A Liverpool győzelmére 1.10 az odds, a döntetlenre 10.00, az Oldham sikerére 19.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply