Támadóbb Fradi kell

2014. July 24. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Böde Dániel
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője, és a csapat kapusa, Dibusz Dénes is egyetértett abban, hogy a zöld-fehér együttesnek a horvát Rijeka elleni csütörtöki Európa-liga-selejtezős visszavágón többet kell támadnia, mint az első meccsen.

 

A horvátországi mérkőzésen a Rijeka 1-0-ra győzött úgy, hogy számtalanszor veszélyeztetett, míg az FTC egyetlen egyszer sem találta el a kaput. Thomas Doll vezetőedző szerint a csapat tisztában van azzal, hogy a támadásokra nagyobb hangsúlyt kell fektetni, mint az első találkozó.

“Fontos, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a védekező és a támadó szekció között. Hinni kell a képességeinkben, és abban, hogy kiejthetjük a Rijekát. Ezzel együtt nem szabad félvállról venni a védekezést, mert egy esetleges kapott gól végzetes lehet a továbbjutás szempontjából” – utalt Doll arra, hogy ha a Rijeka betalálna a Puskás Ferenc Stadionban, akkor a Ferencvárosnak minimum három gólt kellene szereznie. A német szakvezető hozzátette: szívből futballozó játékosokat szeretne a pályán látni csütörtökön este.

Dibusz Dénes az odavágón remekül védett, ő azt mondta, hogy Rijekában mindenki megtapasztalhatta, hogy milyen is egy Európ-liga-mérkőzés. A kapus egyetértett Doll-lal abban, hogy okos, de támadóbb futballt kell mutatni csütörtökön. “Tudjuk, hogy sikerülhet sok zavart okozni a horvátok 16-oson belül, ezért hiszünk a továbbjutásban” – nyilatkozta Dibusz Dénes.

Közben a Magyar Labdarúgó Szövetség keddi elnökségi ülésén úgy döntöttek, hogy Magyarországon elsőként a Ferencvárosi Torna Club vadonatúj stadionjában, a Groupama Arénában debütál az úgynevezett gólvonal technológia, amelyet a brazíliai világbajnokságon is használtak. A csapata a Rijeka elleni visszavágót még a Puskás Ferenc Stadionban játssza.

A csütörtök esti mérkőzésen a Ferencváros győzelmére 3.80 az odds, a döntetlenre 8.00, a Rijeka sikerére pedig 2.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply