Szokatlan helyzetben a Barcelona

2013. December 2. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gerardo Martino, a Barcelona vezetőedzője szerint egy új szituáció előtt áll a csapat, hiszen nem szokták meg a játékosok azt, hogy egymás után két vereséget szenvedjenek el, márpedig a katalán együttes az Ajax után az Athletic Bilbaótól is kikapott.
Lionel Messi

Messi nélkül nem megy a játék a Barcának.

Elszenvedte első vereségét a Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokságban, a Lionel Messit és Víctor Valdést nélkülöző katalán együttes a 15. fordulóban hatalmas meglepetésre kikapott az Athletic Bilbao otthonában. A Bajnokok Ligájában az Ajaxtól a szezonbeli első vereségét elszenvedő Barcelona az újjáépített San Mamesben még veretlen Athletic Bilbao ellen szeretett volna javítani.

A baszkok sok jóra nem számíthattak, a Barca elleni legutóbbi 23 bajnokijukból mindössze egyet tudtak megnyerni (emellett 7 döntetlennel, 15 pedig Bilbao-vereséggel zárult), viszont most Muniain góljával 1-0-ra győzni tudtak.

Gerardo Martino irányítása alatt második vereségét szenvedte el a Barcelona, a vezetőedző szerint megérdemelték volna a győzelmet.

“Az első 70 percben nem játszottunk rosszul, sőt, az első félidőben talán a legjobb produkciónkat nyújtottuk az idén a bajnokságban. Rengeteget tettünk azért, hogy megszerezzük a vezetést, de miután bekaptuk a gólt, megváltozott minden, pedig addig jobbak voltunk az ellenfélnél. Viszont az utolsó passzok nem jöttek be. A csapat nincs hozzászokva ahhoz, hogy egymás után két vereséget szenvedjen el, szóval most egy új szituáció előtt állunk” – fogalmazott Martino.

A Barcelona ezzel a vereséggel is megőrizte vezető helyét a tabellán, de az Atlético Madrid pontszámban beérte a címvétő, míg a Real Madrid három pontra megközelítette őket.

A Barcelona a következő fordulóban a Villarrealt fogadja, a hazaiak győzelmére 1.28 az odds, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére pedig 9.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply