Petkovic csattanós választ vár

2013. December 2. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Két mérkőzés maradt hétfőre az olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójából, a Fiorentina a Veronát, a Lazio pedig a Napolit fogadja majd.

 

Vladimir Petkovic

Petkovic bízik benne, hogy csapata sokat javul a hétfői meccsre.

Utóbbi összecsapás rangadónak számít, hiszen a nyolcadik helyezett fogadja a harmadikat. Ugyan a két együttes között 11 pont a különbség, ez jórészt annak tudható be, hogy a Lazio idén még nem tudott idegenben nyerni.

Otthon viszont hajszálnyival jobb mérleggel bír, mint a Napoli vendégként: a Lazio négy győzelmet, egy döntetlent, egy vereséget jegyzett, a nápolyiak négy győzelemmel és két vereséggel állnak.

A Lazio edzője, Vladimir Petkovic egy hete nagyon elégedetlen volt a Sampdoria elleni 1-1-es döntetlennel, és drasztikus javulást kért a hétfői bajnokira.

“Nem tudtuk olvasni meccs történéseit, teljesen máshogy kellett volna futballoznunk, de rossz felfogással léptünk pályára. Ellenfelünk viszont éhes volt a sikerre. Sokat kell javulnunk,és remélem, a gyenge teljesítmény után most játékosaim csattanós választ adnak majd” – nyilatkozta a szakember.

A Lazio október 25-e óta nem nyert a Serie A-ban, akkor a Cagliarit verte 2-0-ra, az Európa Ligában viszont jobban szerepel, és a múlt csütörtöki, Legia elleni sikerrel már biztosította helyét a legjobb 32 között.

A rivális Napoli is lejtmenetben van, hiszen a Parma elleni bajnoki vereség után szerdán Dortmundban kapott ki 3-1-re, és így saját maga számára tette nehézzé a BL-továbbjutást. A csapat akkor juthat be a legrangosabb kupasorozat nyolcaddöntőjébe, ha legalább három góllal nyer az Arsenal ellen, vagy több pontot szerez, mint a Dortmund a pont nélküli Marseille otthonában.

A Lazio ellen a hírek szerint már játszhat a szlovák válogatott középpályás, Marek Hamsík is, aki felépült lábsérüléséből.

A Lazio hétfői győzelmére 2.60 az odds, a döntetlenre 3.20, míg a Napoli vendégsikerére 2.70 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply