Szlovéniába utazik a Sevilla

2014. February 18. Tuesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Ivan Rakitic

Továbbra sem megy igazán jól a spanyol Sevillának hazája pontvadászatában, az idei hét meccséből ugyanis csak egyet tudott megnyerni.
A héten ráadásul folytatódik az Európa Liga, a klub pedig érdekelt a legjobb 32 csapat között.

 

Január 5-én a Sevilla 3-0-ra lemosta a pályáról a Getafét, azóta viszont kikapott a Levantétől, a Malagától és a Barcelonától, az Elce-vel, az Atletico Madriddal és a Valenciával pedig döntetlent ért el. Utóbbival éppen a hétvégén játszott, Unai Emery vezetőedző pedig nem igazán volt elégedett a látottakkal, alig néhány dolgot tudott kiemelni pozitívumként. Ennek ellenére azonban optimista maradt, és bízik játékosaiban.

“A két játékrészt meg kell különböztetnünk egymástól” – kezdte mondandóját Emery, akinek együttese a második félidő elejétől emberelőnyben játszhatott, mégis 0-0-ra végzett a Valenciával. “Az első játékrészben nagyon keményen nyomtunk, viszont nem tudtunk dominálni a megfelelő pozíciókban. A kiállítás után nem voltunk türelmesek magunkkal szemben, ennek ellenére úgy hiszem, mindent megtettünk a győzelemért, ami mégis elmaradt. Továbbra is keményen kell edzenünk, de bízom a csapatomban, hogy képes jól és eredményesen játszani.”

A Sevilla a La Ligában 32 ponttal a hetedik helyen áll, de még a 10. Levantének is ennyi egységet sikerült összekaparnia 24 forduló alatt. Csütörtökön Szlovéniában lép pályára az andalúz klub, hiszen az Európa Liga kieséses szakaszában a Maribor lesz az ellenfele az oda-visszavágós párharcban a legjobb 16 közé jutásért.

A Maribor vezeti hazája pontvadászatát, viszont a 2014-es naptári évben még egyetlen tétmeccset sem játszott. A csoportkörök során elért pár szép eredményt: győzni tudott a belga Zulte-Waregem otthonában 3-1-re, míg az angol Wigant Szlovéniában győzte le 2-1-re, az orosz Rubin Kazany vendégeként pedig 1-1-et ért el.

A Maribor győzelmét 6.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, a Sevilla sikerére pedig 1.57 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply