Szerződést hosszabbított Morata

2015. December 11. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Alvaro Morata
Az olasz lapok egyáltalán nem dicsérték Alvaro Moratát a Juventus Sevilla elleni Bajnokok Ligája veresége után. A vereség miatt az következett, hogy az előző sorozatban döntőt játszó zebrák csak a második helyen kerültek tovább a csoportjukból a Manchester City mögött.

A spanyol csatár többször is helyzetbe került a Sevilla ellen, de ezeket rendre el is rontotta, így aztán a kritikák záporoztak rá.

Morata most azzal került a hírekbe, hogy a Juventus új szerződést ajánlott neki, amely 2019 helyett egy évvel tovább köti őt a torinói csapathoz. A 23 éves spanyol csatár az előző szezonban kulcsfigurája volt az olasz bajnokságot és az olasz kupát megnyerő, a Bajnokok Ligájában döntőbe jutó Juventusban, 46 találkozón összesen 16 gólt szerzett. A mostani idényben viszont egyelőre csak keresi a formáját, 13 bajnokin még csak 1 gólnál tart, így nem csoda, hogy Massimiliano Allegrinél a horvát Mario Manzukic és az argentin Paulo Dybala is megelőzi a rangsorban.

“Morata egy kivételes képességű játékos, de higgadtnak kell maradnia. Sokat beszélgetek vele, ahogyan másokkal is a csapatból” – árulta el Allegri. Morata szerződésében van egy kivásárlási záradék, amely arra vonatkozik, hogy korábbi klubja, a Real Madrid 2017 nyaráig visszavásárolhatja őt.

A Juventusra igazi rangadó vár a hétvégén, a bajnokságban második Fiorentinát fogadja, amely öt ponttal előzi meg a tabellán. A két csapat között hagyományosan fagyos a viszony, amely az 1982-es bajnokságból ered, amikor a Juve vitatott körülmények között előzte meg az utolsó fordulóban a firenzeieket. Később az amúgy is felfokozott érzelmeket csak még jobban felkorbácsolta, amikor a Fiorentina-drukkerek nagy kedvence, Roberto Baggio 1990-ben a Juvéhoz igazolt.

A mostani mérkőzésen a Juventus győzelmére a szorzó 1.66, a döntetlenre 3.75, a Fiorentina sikerére 5.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply