Három meccset kapott Schweinsteiger

2015. December 11. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Bastian Schweinsteiger
Az év vége mindig nagyon sűrű időszak a Premier League-ben, hiszen a csapatok karácsonykor, valamint a két ünnep között is játszanak, de Bastian Schweinsteiger, a Manchester United német középpályása gondoskodott arról, hogy kicsit lazábban teljenek számára az utolsó hetek.

Schweinsteiger három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így nem léphet pályára a Bournemouth, a Norwich City és a Stoke City ellen.

Az eset érdekessége, hogy sem a meccset vezető Mark Clattenburg, sem a segítői nem vették észre az esetet, így a Manchester United játékosát végül a videofelvételek megtekintése után tiltotta el az angol szövetség. Schweinsteiger elfogadta a döntést.

A 31 éves játékosnak nincsenek jó napjai, mert a MU hétközi Bajnokok Ligája-búcsúja után a csapat edzője, Louis van Gaal nyíltan kritizálta őt. “Főként Schweinsteiger maradt adós a jó teljesítménnyel, nem emlékeztetett arra a játékosra, akit a Bayern Münchenben edzettem. Nem véletlenül cseréltem le őt” – mondta Van Gaal a Wolfsburg elleni 3-2-es vereség után, amely azt jelentette, hogy az angolok csak az Európa Ligában folytathatják.

A következő három bajnokin kiderülhet, mennyire volt Schweinsteiger a kerékkötője a csapatnak, mindenesetre a papírforma alapján a MU-nak a Bournemouth, a Norwich és a Stoke ellen is nyernie kellene. A United 15 forduló után a negyedik helyen áll a Premier League-ben, de csak három ponttal van lemaradva a bajnokság meglepetéscsapata, a Leicester mögött. Van Gaal számára komoly gondot okoz, hogy a Bournemouth ellen Smallingra, Rooneyra, Rojóra, Darmianra, Schneiderlinre és Ander Herrerára sem számíthat sérülés miatt.

A szombati mérkőzésen a Bournemouth győzelmére a szorzó 3.40, a döntetlenre 3.40, a MU sikerére 2.30.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply