Megsérült Neymar

2015. December 11. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Neymar
A Barcelona klasszisa a Leverkusen elleni találkozó előtt sérült meg, Luis Enrique szerint Neymar állapota nem súlyos, de a vezetőedző nem akarja erőltetni az idő előtti visszatérést.

A Barcelona szerdán nem bírt a Bayer Leverkusennel a Bajnokok Ligája csoportkörében, a döntetlen alkalmával nem lépett pályára Luis Enrique csapatának legeredményesebb tagja, Neymar. A brazil ebben a szezonban már 16 gólnál jár, ebből csak a bajnokságban 14-et szerzett.

Azonban szerdán, a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában nem tudta erősíteni a katalánokat, hiányát Luis Enrique magyarázta meg. A Barcelona mestere szerint Neymar a Bayer Leverkusen elleni találkozó előtt szenvedett ágyéksérülést, a húzódás nem komoly, de a játékosra bízták a döntés, aki amellett tette le a voksát, hogy kihagyja a mérkőzést.

“Mindenféle sérülés nagy veszteség az egész csapat számára. Most nincs más lehetőségünk, mint, hogy kivárjuk a fejleményeket, és hogy az orvosok mit mondanak. Természetesen, mint minden sérült esetében, már alig várjuk, hogy ismét velünk készülhessen” – jelentette ki Luis Enrique.

A döntetlentől függetlenül a Barcelona továbbjutott a csoportjából, sőt, első helyen kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája kieséses szakaszára. A katalánokra jövő héten már a klubvilágbajnokság küzdelmei várnak, előtte azonban még egy bajnoki következik a hétvégén a Deportivo La Coruna ellen.

A Barcelona szombati sikerének a szorzója 1.071, a döntetlenre 13.00, a 6. helyezett Depor győzelmére 26.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply