Szalai és Juhász is magabiztos

2014. November 11. Tuesday in Hírek, Magyar válogatott

Király Gábor
Szalai Ádám és Juhász Roland is nagyon magabiztosan várja a Finnország elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőt, Gera Zoltán pedig a görögöktől tart igazán a csoportellenfelek közül.

 

Gera Zoltán arról beszélt a Telkiben megtartott sajtótájékoztatón, hogy a csoporton belüli felfordulásnak elsősorban a lebonyolítás az oka, az, hogy két biztos továbbjutó lesz, a harmadik pedig pótselejtezőt játszhat. “A kisebb országok csapatai, köztük a miénk is, úgy vágtak neki ennek a sorozatnak, hogy sokkal több esélyük van kijutni az Eb-re. A görög válogatottól kicsit tartok, mivel tele van jó játékosokkal, így biztosan fel fog jönni” – mondta Gera. Hozzátette: az északírek kiválóan rajtoltak, ami önbizalmat adott nekik, de kíváncsi arra, hogy mi lesz velük az első vereség után.

Szalai Ádám klubcsapatával, a Hoffenheimmel a legutóbbi két fordulóban kikapott, ennek ellenére nagy önbizalommal várja a finnek elleni meccset. “Pozitív vagyok. Az nem motivál, hogy Dárdai Pál maradhat a szövetségi kapitány, ha nyerünk, az egyetlen motivációm az, hogy győzni szeretnék. Nem lesz könnyű, mert a finnek minden játékosa erős bajnokságban játszik.”

Juhász Roland nagyon kíváncsian várta, hogy milyen lesz korábbi csapattársával, Dárdai Pállal együtt dolgozni, de mivel egy pozitív együtt töltött tíz napon van túl a csapat, így ő is magabiztos a finnek elleni meccs előtt. “Nemcsak az eredmények miatt vagyok pozitív, hogy a legutóbbi két selejtezőn négy pontot szereztünk. A válogatottnál pályán kívül is egységes csapat van alakulóban, és ez nagyon fontos” – nyilatkozta a Videoton védője.

A finnek elleni hazai Eb-selejtezőn a magyarok győzelmére 2.10 az odds, a döntetlenre 3.20, a finnek sikerére pedig 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply