Suso a Milanban folytatja

2015. January 18. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Suso
Az AC Milan leigazolta a Liverpoolból Susót, és kölcsönadta az Empolinak Riccardo Saponarát. Filippo Inzaghi vezetőedző végre elkezdene nyerni a csapattal. Az sem baj, ha csúnya játékkal.

 

Az AC Milan szerződtette a Liverpool 21 éves spanyol focistáját, Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torrét, azaz Susót. A spanyol korosztályos válogatottakat végigjárt középpályás négy és fél szezonra írt alá a milánói piros-feketékhez. Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra. Suso a Liverpoolban 21 meccsen 1 gólt lőtt. Közben a Milan kölcsönadta az Empolinak fiatal középpályását, Riccardo Saponarát. Az olasz játékosra opciója lesz az Empolinak.

Suso vasárnap még valószínűleg nem léphet pályára, amikor a tabella 8. helyén álló Milan a 17. Atalantát fogadja. A hazaiak az eddigi 18 forduló alatt csupán hat győzelmet számlálnak, nem meglepő, hogy Filippo Inzaghi azt szeretné, ha csapata egyre több meccset nyerne meg, szerinte csak az önbizalommal van gondja a társaságnak.

“A nagycsapatoknak tudniuk kell, hogy hogyan húzzák be azokat a meccseket is, amelyeken nem játszanak olyan jól. Egyelőre mi ebben nem vagyunk a legjobbak, mindenképp fejlődnünk kell ezen a téren. Az sem baj, ha nem játszunk nagyon szépen, de muszáj elkezdenünk nyerni” – utalt Inzaghi arra, hogy a dobogón szeretne végezni csapatával a szezon végén, ettől most öt pontra van a Milan.

A piros-feketéknek egyébként sikerült megnyernie a hétközi, Sassuolo elleni kupameccset, így továbbjutottak ebben a sorozatban, viszont a bajnokságban a legutóbbi három meccsükből egyet sem tudtak megnyerni. Az Atalanta sincs jobb formában, az utolsó négy bajnokiból egyen sem tudott győzni.

Vasárnap a hazai pályán játszó Milan győzelmére 1.53, a döntetlenre 4.00, az Atalanta sikerére pedig 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply