Suarez szép jövőt jósol a liverpooli fiataloknak

2014. April 25. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Luis Suarez szerint a Liverpool jövőjét biztosítják a fiatal tehetségek, az uruguayi támadó ugyanakkor Raheem Sterling és Jon Flanagan mellett a veterán Steven Gerrard érdemeit is kiemeli.
Philippe Coutinho

A fiatalok tehetsége alapján szép jövő előtt állhat a Liverpool.

A Liverpool hatalmas lehetőség kapujában áll az angol bajnokságban, Brendan Rodgers csapata 24 év után ünnepelhet ismét bajnoki címet a Premier League-ben, ettől már csak három győzelem választja el. A csapat sikereinek egyik letéteményese Luis Suarez, aki 30 góllal toronymagasan vezeti a Premier League góllövőlistáját. Az uruguayi csatár jól érzi magát Liverpoolban, és bár többek között a Real Madrid is csábítja, a hírek szerint maradni akar. Suarez szerint a csapat jövője biztosított, mert a keretben több olyan fiatal tehetség is van, akik a jövőben alapemberei lesznek a csapatnak.

“Van néhány fiatal játékos, akikben hatalmas a lehetőség. Ilyen Daniel Sturridge, Philippe Coutinho, Luis Alberto, vagy Jon Flanagan, Raheem Sterling és Joe Allen. Mind nagyon fiatalok, és már most egy remek csapatban fejlődnek” – mondta a liverpooli utánpótlás kapcsán Suarez.

Az uruguayi viszont nemcsak a fiatalokkal, hanem a veteránokkal is nagyon elégedett, a támadó szerint Steven Gerrard nélkül sehol sem tartanának.

“Nem is kell róla mást mondani, mint hogy a világon mindenhol ismerik a nevét. Rengeteget ad ennek a csapatnak, igazi vezér” – mondta a csapatkapitányról Suarez.

Vasárnap az első helyezett Liverpool a második Chelsea-t látja vendégül az angol bajnokság 36. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 1.66, a vasárnapi döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 5.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply