Sturridge megőrülne egy góltól a Chelsea ellen

2014. April 24. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

A Premiershipben élen álló Liverpool kulcsfontosságú bajnoki mérkőzést játszik vasárnap, a második helyezett Chelsea ellen.

 

Daniel Sturridge

Sturridge aligha tudná visszafogni magát, ha győztes gólt lőne.

A liverpooliak parádés sorozatot futottak tavasszal, legutóbbi tizenegy bajnokijukat kivétel nélkül megnyerték, legutóbb még decemberben kaptak ki a bajnokságban, akkor éppen a vasárnapi ellenfél, a Chelsea otthonában veszítettek 2-1-re. A kiváló formának köszönhetően a bajnokságban átvették a vezetést, és immár a saját kezdükben van a sorsuk, ha hátralévő három meccsüket megnyerik (vagy két győzelem mellett egy döntetlent játszanak), akkor függetlenül a riválisok eredményeitől, 24 év után ismét megnyerik a bajnokságot.

Ez azt jelenti, hogy a Chelsea ellen, hazai pályán még egy döntetlen is beleférhet, a hátralévő két összecsapás, a Crystal Palace elleni idegenbeli és a Newcastle elleni hazai meccs ugyanis könnyebbnek ígérkezik a vasárnapi rangadónál.

Hétvégén pályára volt csapata ellen léphet pályára Daniel Sturridge, a vörösök angol válogatott csatára, aki nem titkolta: szeretné, ha gólt tudna szerezni volt klubja ellen. A 24 éves csatár egy kisebb sérülés miatt nem lépett pályára a Pool legutóbbi bajnokiján, de mostanra felépült, és izgatottan várja a vasárnapot.

“Szeretnék tiszteletet mutatni volt klubommal szemben, de ha az én gólommal sikerülne az utolsó percben legyőzni a Chelsea-t, megőrülnék a pályán. Nem tudom, hogy tudnám-e kontrollálni magam, ha ez történne” – válaszolt arra a kérdésre, hogy ünnepelné-e találatát a londoniak ellen.Sturridge 20 gólt szerzett eddig az idényban a szezonban, ezzel Luis Suarez mögött a második a házi góllövő listán.

A Liverpool vasárnapi győzelmére 1.66 az odds, a döntetlenre 4.00, a Chelsea diadalára 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply