Lloris szerint mentálisan még nem erős a Spurs

2014. April 24. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

A Tottenham kapusa szerint csapata túl könnyen adta meg magát idén, a jövő évi sikerekhez a csapatnak fejben kell összeszednie magát.
Roberto Soldado

Idén sem vált valóra a Spurs álma, lemaradt a csapat a BL-ről.

A Tottenhamnek ebben a szezonban sem sikerült az áttörés, Gareth Bale eladásának évében sem tudta átlépni árnyékát az észak-londoni gárda, így hiába küzd már évek óta versenyképes kerettel az angol bajnokságban, egyelőre nem jött össze az átütő siker.

Ebben az idényben is kudarcként könyvelik el a szurkolók a szereplést, hiszen három fordulóval a bajnokság vége előtt csak hatodik a csapat, lemaradása pedig hat pont a még nemzetközi kupaszereplést jelentő 5. helyhez képest. Ez egyben azt is jelenti, hogy várhatóan jövőre a Tottenham nem tud bizonyítani a nemzetközi mezőnyben.

A csapat francia kapusa, Hugo Lloris szerint a gyenge szereplésért mentális problémák tehetők felelőssé.

“Nehéz lesz ennél gyengébben teljesíteni jövőre, különösen a legjobb négy-öt csapat ellen. Sajnos nagyon sok szerencsétlen vereséget szenvedtünk el, úgy éreztem, hogy túl gyakran adtuk fel” – véli Lloris, aki szerint ezen a hozzáálláson kell változtatni ahhoz, hogy a csapat rátaláljon a valódi sikerekre.

A Tottenham hétvégén a 10. helyezett Stoke City otthonába látogat: a hazai győzelem oddsa 3.10, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.30 a szorzó.

Ősszel a Tottenham 3-0-ra nyerte a Stoke elleni bajnokiját. A Stoke és a Tottenham elmúlt öt bajnokijából egyaránt hármat-hármat megnyert, egy lett döntetlen, és mindkét gárda egy bajnokiját bukta el.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply