A Roma edzője már a következő idényre készül

2014. April 25. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Bár négy fordulóval a bajnokság vége előtt nyolc pont a hátránya az éllovas Juventus mögött, az AS Roma még nem mondott le a scudettóról. Igaz, Rudi Garcia vezetőedző már a távolabbi jövőt tervezgeti.
Daniele De Rossi

A rómaiak immár nyolc bajnoki óta hibátlanok.

Az AS Roma nagyszerűen szerepel az idény előtt kinevezett Rudi Garcia vezetésével, már az is nagy szónak számít, hogy szorossá tudta tenni a bajnokságot, és a hajráig tudta tartani a lépést a kiváló Juventusszal szemben. A fővárosiak immár nyolc bajnoki óta nem veszítettek pontot, de a torinóiak sem nagyon hibáznak, így a nyolc pontos különbség soknak tűnik négy körrel a zárás előtt.

“A Fiorentina elleni győzelmünk után, amikor bebiztosítottuk a BL-indulást, azt mondtam, ezzel nem ért véget számunkra a szezon, és ezt továbbra is tartom. Nyernünk kell pénteken, és meglátjuk, mire megy a Juventus a hétvégi bajnokiján” – jelentette ki Garcia, akinek csapata rangadót játszik pénteken, a javuló formát mutató AC Milant fogadja.

A szezon utolsó meccseitől függetlenül a Roma a Bajnokok Ligájában szerepel a következő szezonban, és Garcia szerint nyáron meg kell erősíteni a keretet annak érdekében, hogy egyszerre több sorozatban is helyt tudjon állni a gárda.

“Nagyon oda kell figyelnünk az átigazolásoknál, mert a következő szezonban legalább decemberig, de reményeim szerint még ennél is tovább három naponta játszunk majd, és ez természetesen több sérüléssel is jár majd. Versenyképes csapatot szeretnénk kialakítani, és egy újabb sikeres évet zárni. Most azonban még erre az idényre kell figyelni, jól akarjuk zárni a rekordszezonunkat.

Arra, hogy a rómaiak legyőzik pénteken a Milant, 1.80 az odds, a döntetlenre 3.75, a vendégek diadalára 4.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply