Olic hosszabbított Wolfsburgban

2014. April 25. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Meghosszabbította szerződését a Wolfsburg labdarúgócsapatánál Ivica Olic, aki 2012-ben a Bayern Münchentől érkezett a német együtteshez.

Ivica Olic

A 34 éves, 90-szeres válogatott támadó eddig 61 bajnokin 22-szer volt eredményes, a 2013-14-es szezonban 29 mérkőzésen 13 gólt szerzett. A támadót – aki pályafutása során megfordult a Hertha, a Dinamo Zagreb, a CSZKA Moszkva és a Hamburg csapataiban is – hetek óta csábította az angol Stoke City, amelynek edzője, Mark Hughes nagyon szerette volna megszerezni, ám a horvát támadó annak ellenére, hogy elmondása szerint szívesen kipróbálta volna magát a szigetországban, végül két évvel meghosszabbította szerződését.

“Nagyon boldog vagyok, hogy tisztázódott a jövőm, és továbbra is a Wolfsburgot erősítem, és a Bundesligában futballozhatok” – nyilatkozta Olic. Örülök, hogy a csapata tagja lehetek, családom is nagyon komfortosan érzi magát a városban.”

Klaus Allofs, a wolfsburgiak sportigazgatója boldog volt, hogy sikerült megállapodni a játékossal. “A szerződés meghosszabbítása a következő szezonra való felkészülés fontos része volt. Amikor olyan labdarúgónk van, mint Ivica Olic, aki nemcsak német, de más országbeli klubok érdeklődését is felkelti, akkor az azt mutatja, hogy jó irányba haladunk” – mondta Allofs.

Hozzá hasonlóan Dieter Hecking edző is elragadtatva beszélt Olic döntéséről. “Olic tulajdonságaira kár feleslegesen pazarolni a szavakat. Az ő személye rendkívül fontos a mi fiatal csapatunk életében, és nemcsak a hihetetlen tapasztalata, de góljai miatt is.”

Az idei bajnokságban a Wolfsburg jól szerepel, 31 forduló után 53 ponttal az ötödik, Európa Liga-indulást jelentő helyen áll, de mindössze egy ponttal van lemaradva a BL-selejtezős helyen lévő Bayer Leverkusen mögött. A Bundesligában szombaton a Freiburg következik, a házigazda Wolfsburg győzelmére 1.44 az odds, a döntetlenre 4.75, míg a Freiburg sikerére 6.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply