Klopp maradni akar

2014. April 25. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Jürgen Klopp kapcsán egyre többször merül fel a távozás lehetősége Dortmundban, a szakember azonban azt állítja, hogy mindenképpen maradni szeretne jelenlegi klubjánál.
Jurgen Klopp

Kloppnak semmi oka sincs arra, hogy távozzon Dortmundból.

A Borussia Dortmund az elmúlt években nemzetközileg is elismert csapattá vált, és ezt elsősorban Jürgen Kloppnak köszönheti. A fiatal szakember 2008-ban vette át a dortmundiak szakmai irányítását, az elmúlt években bajnoki címeket szerzett, és egy Bajnokok Ligája-döntőt is játszott a csapat.

Kloppal természetesen elégedettek a Borussia Dortmund vezetői, ennek bizonyítékaként tavaly októberben új szerződést kínáltak neki, amely 2018-ig köti az egyesülethez. Viszont egyre hangosabbak azok a hangok, amelyek szerint a szakember a nyáron csapatot vált, jelenleg legtöbben a Manchester Unitedet hozzák vele összefüggésbe.

“Ezer indokom van arra, hogy miért akarok maradni, nagyon boldog vagyok, hogy ennek a klubnak dolgozhatok” – jelentette ki Klopp, aki hízelgőnek tartja a róla szóló cikkeket, ugyanakkor megerősíteni nem tudja felkérések hírét.

“Nincs értelme arról beszélni, hogy visszautasítok valamit, amit fel sem ajánlottak még” – utalt a manchesteri pletykákra Klopp.

A 2. helyezett Borussia Dortmund szombaton a negyedik Bayer Leverkusenhez látogat a Bundesliga 32. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 3.00, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 2.25 a szorzó. Arra, hogy Robert Lewandowski eredményes lesz a találkozón, 2.10 az odds.

A két csapat őszi összecsapását 1-0-ra nyerte idegenben a Bayer Leverkusen.

A dortmundiak elmúlt öt bajnokijukon veretlenek maradtak, míg a leverkuseni alakulat három meccset nyert, egyen ikszelt, egyet pedig elvesztett.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply