Suarez lehet a Liverpool kapitánya

2013. December 14. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Luis Suarez

Brendan Rodgers az uruguayinak adna bizalmat Steven Gerrard távollétében, Luis Suarez akkor kaphatja meg a kapitányi karszalagot vasárnap, ha Daniel Agger sem tudja vállalni a játékot vasárnap.

 

Gerrard a Liverpool ikonja, a még aktív legenda természetesen az öltözőn belül a legnagyobb elismerésnek örvend, nem meglepő, hogy a tisztelet jeléül immár évek óta csapatkapitánya is a liverpooli keretnek. A középpályás idén azonban már nem állhat csapata rendelkezésére, a rutinos játékos combizomhúzódás miatt legközelebb jövőre léphet ismét pályára.

A menedzser ezért azt tervezi, hogy a Tottenham elleni rangadón Luis Suareznek adja a kapitányi karszalagot. Ugyan Gerrard helyettese Daniel Agger a rangsorban, a dán védő egészséges is, ám közel sem biztos, hogy pályára lép vasárnap, ezért merült fel az uruguayi, mint csapatkapitány.

“Agger teljesen fitt és bevethető, de a hét elején nem edzett, mert beteg volt. Most már teljesen egészséges, a napokban teljes erőbedobással edzett is, de nem tudom még, hogy kezdőcsapat tagja lesz-e, ennek fényében még azt sem tudom, hogy ki lesz a csapatkapitány” – jelentette ki Rodgers a vasárnapi meccs kapcsán.

A menedzser annak ellenére is kitartana Suarez csapatkapitányi kinevezése mellett, hogy az uruguayinak rengeteg problémája adódott természete miatt, az idei szezont is egy eltiltással kezdte.

A Tottenham vasárnapi sikerének az oddsa 2.50, a döntetlenre 3.40, a Liverpool győzelmére 3.00 a szorzó. A második helyezett Liverpool és a hatodik Tottenham egyaránt megnyerte elmúlt két meccsét az angol bajnokságban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply