by

AC Milan vs. Roma – 2013/12/16

2013. December 14. Saturday in Elemzés, Fogadás, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom

AC Milan VS

Olasz Serie A

2013/12/16 20:45 (CET),

San Siro

AS Roma
Liga pozíció: 9 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Két nagynevű csapat, a Milan és a Roma, találkozik az olasz Serie A 16. fordulójának egyik legérdekesebb mérkőzésén.

A Milan ebben a szezonban nem teljesített túl jól az olasz bajnokságban, de az UEFA  Bajnokok Ligája H csoportjában, az FC Barcelona mögött a második helyen végzett és bejutott a BL nyolcasdöntőjébe.

Az AS Roma mivel a tavaly csak 6. lett a Serie A-ban, nem vehetett részt az UEFA egyik ligájában sem, de az idei bajnokság első 15 fordulójában nagyon jól szerepelt, 37 ponttal a tabella 2. pozícióját foglalja el és nem talált még legyőzőre. Ezen kívül 15 mérkőzés alatt csak 5 gólt kapott ami nagyon jó teljesítmény.

Miután 2-1-re nyerni tudtak a Fiorentina ellen Rudi Garcia nagyon boldog volt, mivel ezzel tanítványai visszanyerték hitüket abban, hogy győzni is tudnak, előtte 4 mérkőzésen csak döntetlent tudtak kiharcolni.

Rudi Garcia, a farkasok vezetőedzője bízik abban, hogy a San Siroban pozitív eredményt tudnak elérni a Milan ellen, ezen a mérkőzésen valószínűleg vissza fog térni sérüléséből Francesco Totti is és Mattia Destro a meccs első percétől fog tudni játszani.

A Milan játéka úgy néz ki lassan feljavul, Mario Balotelli pedig újra magára talál, most már győzniük kell és ebben hisz Massimiliano Allegri is. Az ördögöknek pontokra van szükségük ahhoz, hogy versenyben maradhassanak a tabellán egy olyan helyért ami feljogosítja őket az UEFA Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában való részvételre.

A San Siro egy katlan lesz ezen a találkozón, hiszen ez is ugyanúgy rangadó mint a Napoli-Inter, nagy csatának lesznek tanúi a nézők és biztosan egy nagyon magas színvonalú, gólokban gazdag találkozót látnak.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.30 1 | 2.30 Unibet X | 3.45 X | 3.45 Unibet 2 | 3.15 2 | 3.15 Unibet

Az 5 utolsó egymás elleni meccsből 2-szer a Milan nyert, 1-szer a Roma, 2-szer pedig döntetlen született.

Az utóbbi 10 találkozóján a Milan 3-szor tudott nyerni, 5 döntetlen született és 2-szer kikapott, ugyanennyi meccsből a Roma 6-ot megnyert és 4-szer döntetlen eredmény született.

A Milan az utóbbi 5 hazai mérkőzésén 4-szer döntetlent játszott, 1-szer pedig kikapott, a Roma mint vendég az utolsó 5 meccsén 3-szor nyert, 2-szer döntetlent harcolt ki.

A statisztikák a Romának kedveznek, de azt is figyelembe kell venni, hogy a Milan otthon játszik és a San Siroban a vendégcsapatnak nehéz pontot, esetleg pontokat szerezi.

Összegzés:

A Milan sokkal jobban akarja a győzelmet, én azt hiszem, hogy most ez nekik bejön, a tippem 1-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
AC Milan Győzelem | 2.30 AC Milan Győzelem | 2.30 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/14, 17:44

Related Articles

Leave a Reply