Draxler nem eladó

2013. December 14. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Julian Draxler

A Schalke vezetősége hallani sem akar a középpályás távozásáról, Julian Draxlerre fontos feladatok várnak még ebben a szezonban Gelsenkirchenben.

 

A Schalke nagy fegyvertényt hajtott végre azzal, hogy a héten továbbjutott a Bajnokok Ligája csoportköréből. A német együttes hazai pályán 2-0-ra nyert a Basel ellen az utolsó fordulóban, ezzel bebiztosította részvételét a nyolcaddöntőben. A találkozón Draxler szerzett vezetést a hazaiaknak a második félidő elején, majd Joel Matip döntötte el a három pont sorsát a hatvan percig emberhátrányban játszó svájciak ellen.

A vezető gólt szerző Draxler kapcsán felerősödtek a távozásáról szóló hangok, állítólag több klub már januárban vinné. A középpályás aláírásáért a Chelsea harcol a legkitartóbban, de Jose Mourinho már a téli átigazolási szezonban szeretné megerősíteni csapatát, míg a Schalke a szezon végéig szeretné egyben tartani keretét.

“Julian nálunk fog játszani a szezon második felében is. Különösen azok után, hogy éppen az ő góljának is köszönhető, hogy kedden 2-0-ra nyerni tudtunk a Basel ellen, és ezzel bebiztosítottuk a részvételünket a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között” – jelentette ki Horst Heldt, a gelsenkircheniek menedzsere.

A Schalke vasárnap a Freiburgot látja vendégül a Bundesliga 16. fordulójában, a hazaiak a 6. helyen várják az összecsapást, míg a vendégek a 16. helyen szerénykednek a mérkőzést megelőzően. A Schalke sikerének 1.44 az oddsa, a döntetlenre 4.50, a Freiburg győzelmére 6.50 a szorzó. Arra, hogy Draxler rúgja csapata első gólját, 5.50 az odds.

Az elmúlt szezonban a Schalke 2-1-re nyert a Freiburg otthonában, míg a gelsenkircheni bajnokit a Freiburg nyerte 3-1-re idegenben.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply