by

Napoli vs. Internazionale – 2013/12/15

2013. December 14. Saturday in Elemzés, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

SSC Napoli VS

Olasz Serie A

2013/12/15 20:45 (CET),

San Paolo

Inter Milan
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 4
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az olasz Serie A tabelláján a jelenleg 3. és 4. helyezett találkozik egymással ezen a találkozón, amely rendkívül érdekesnek ígérkezik.

A Napoli nagy bánatára az UEFA  Bajnokok Ligája F csoportjában csak a 3. helyen végzett, az igaz, hogy egyenlő pontszámmal a két első helyezettel, a Dortmunddal és az Arsenallal, így nem került be a BL nyolcaddöntőjébe.

Az Inter az idén nem indulhatott az UEFA egyik ligájában sem, mivel a tavaly csak 9. lett a Serie A-ban, az idei szezonban egyelőre eléggé jól teljesít. Miután október 5.-én hazai pályán csúfos vereséget szenvedett a Romától, az azután következő 9 mérkőzésen nem talált legyőzőre.

A Napoli volt edzője Walter Mazzarri visszatér ezen a mérkőzésen a San Paoloba, de most mint az ellenfél kapitánya, az tehát világos, hogy az Intert senki jobban nem készíthette volna fel a Napoli ellen mint ő.

A másik oldalon Rafa Benitez, a Napoli jelenlegi technikusa elismeréssel beszél az elődjéről, a jelenlegi Inter-edzőről, de azt is hozzáteszi, hogy ez nem azt jelenti, hogy a hétvégi találkozón az Inter nem verhető.

Benitez nem számíthat ezen a találkozón Juan Zúnigara mivel még mindig sérült, de játszani fognak Pepe Reina és a csapatkapitány Marek Hamsik, hogy kinek sikerül több gólt szerezni ezen a mérkőzésen, Higuaínéknak, vagy Rodrigo Palacioéknak, azt nehéz előre megmondani, ezért olyan szép a futball.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.91 1 | 1.91 Winmasters X | 3.60 X | 3.60 Sportingbet 2 | 4.25 2 | 4.25 Unibet

Az Inter csatársora a legjobb jelenleg a Serie A-ban, hiszen a legtöbb gólt rúgtak ebben a szezonban, 2.27 gólt meccsenként, míg a Napoli 2.07 gólt szerzett mérkőzésenként.

Az utóbbi 5 egymás elleni meccsből a Napoli 4-et megnyert, az Inter pedig 1-et.

Az utolsó 10 találkozójából a Napoli 6-ot nyert meg, 1 döntetlenre végződött, 3-szor pedig kikapott, ugyanennyi meccsből az Inter 4-et nyert meg, 5-ször döntetlenre játszott és 1-szer kikapott.

A Napoli az utóbbi 5 hazai meccséből 3-at nyert meg, 1 döntetlenre végződött, 1-szer pedig kikapott, az Inter mint vendég, az utolsó 5 találkozóján 1-szer nyert és 4-szer döntetlent harcolt ki.

A statisztikák részben a Napolinak kedveznek, részben pedig az Internek, nehéz jóslatokba bocsátkozni, az biztos, hogy ez a mérkőzés a Serie A 16. fordulójának egyik rangadója lesz.

Összegzés:

Én úgy gondolom, hogy a találkozó végén Higuaínék fognak örülni, tehát a tippem 1-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Napoli Győzelem | 1.91 Napoli Győzelem | 1.91 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/14, 12:28

Related Articles

Leave a Reply