Suarez a Barcelonába igazol

2014. July 11. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Suarez
Luis Suarez átigazolása kapcsán megegyezett a Liverpool és a Barcelona, az uruguayi játékos jövő héten írhatja alá szerződését a katalánokkal.

 

Az uruguayi csatár kiváló szezont tudhat maga mögött, a Liverpool gárdájában gólkirályi címet szerzett, és Cristiano Ronaldóval holtversenyben Aranycipőt nyert. Suarez 31 góllal segítette a bajnoki címért az utolsó fordulóig versenyben lévő liverpooli együttest, így méltán vált a legkeresettebb labdarúgóvá.

A szezon végén megsérült játékosért eleinte a Real Madrid érdeklődött, ám az utóbbi hetekben már a Barcelona kezdett tárgyalásokat a leigazolása kapcsán. A világbajnokságon is jól szereplő támadót a FIFA négy hónapig mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta, ennek ellenére a katalánok hatalmas összeget ajánlottak érte.

A Barcelona pénteken elismerte, hogy sikerült megegyezni a Liverpoollal Suarez átigazolásáról, a meg nem erősített hírek szerint az uruguayi 88 millió euróért cserél csapatot. Suarez a jövő héten érkezhet Barcelonába, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, majd ezt követően aláírja szerződését. A hírt hivatalos honlapján a Liverpool is megerősítette.

“A Liverpool FC bejelenti, hogy Luis Suarez elhagyja a klubot, miután átigazolását illetően megegyeztünk a Barcelonával. A játékosra már csak a formaságok várnak. Szeretnénk megköszönni Luisnak a fáradozásait, amelyeknek köszönhetően ismét Bajnokok Ligájában szerepelhet a klub. Minden jót kívánunk neki, és a családjának!” – szól az angolok hivatalos bejelentése.

A Barcelona spanyol bajnoki címének az oddsa 2.10, míg a Liverpool Premier League-diadalára 10.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply