Matri a Genoában bizonyíthat

2014. July 11. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Alessandro Matri
Alessandro Matri egy éven belül a negyedik csapatban szerepelhet, ezúttal a Genoa vette kölcsön az egykori válogatott csatárt.

 

Matrinak nincs jó időszaka, az olasz játékos egy évvel ezelőtt még a Juventus játékosa volt, de még az átigazolási időszak vége előtt a Milan szerződtette. Az akkor még Massimiliano Allegri által irányított piros-fekete csapatban azonban gyengén kezdett, 15 bajnokin mindössze egy gólt szerzett, ezért már a télen szóba került a távozása. Januárban a Fiorentina igényelte a szolgálatait, de a jelek szerint a lilák sem voltak maradéktalanul elégedettek a kölcsönjátékos teljesítményével, holott tavasszal ötször köszönt be az ellenfeleknek.

Sokáig nem lehetett tudni, hogy az ötszörös válogatott labdarúgó, hol kezdi a szezont, miután a Fiorentina nem látott benne fantáziát a továbbiakban, és a Milannál sem számoltak vele. Az új edző Filippo Inzaghi nem titkolta, hogy inkább a fiatalokra építi csapatát, elképzelésibe már nem fér bele a 29 éves Matri. Végül a Genoa egy évre szintén kölcsönbe leigazolta Matrit, aki a Kínába távozó Alberto Gilardino helyét veheti át a genovai együttesben.

Az átigazolást a Genoa hivatalos honlapján jelentette be, és azt is, hogy a játékos már túlesett az átigazolási procedúrán.

Matri Milan-nevelésként lett profi labdarúgó, majd három szezont is alacsonyabb osztályokban kölcsönben töltött, mielőtt a Juventushoz került 2007-ben. A Genoa a Serie A elmúlt idényében a 14. helyen végzett, arra, hogy a következő idényben Matrival bajnoki címet nyer, 751.00 az odds, míg a Juventus címvédésére 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply