Southampton FC vs. Crystal Palace FC – 2013/09/28

2013. September 26. Thursday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Southampton FC VS

Angol Premier Liga

2013/09/28 16:00 (CET),

St. Mary’s Stadium

Crystal Palace FC
Liga pozíció: 7 Liga pozíció: 19
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Egy kevésbé érdekes, de talán pont emiatt nagy értéket rejtő meccsnek lehetünk szemtanúi szombaton a Premier League-ben!

Gólok alatt/fölött
2.5 gól alatt | 1.94 2.5 gól alatt | 1.94 Unibet 2.5 gól felett | 1.91 2.5 gól felett | 1.91 Sportingbet

Kevés gólos meccset várok, amire a legfőbb indok: a Southampton 5 Premier League meccsén csupán 5 gól esett! Minden meccsen az első számú céljuk, hogy a meccseket kapott gól nélkül lehozzák, és emiatt teljesen beáldozzák a támadójátékot. A nyáron eléggé megerősödtek, érkezett a védelembe Lovren (előző csapata a Lyon), a középpályára Wanyama (Celtic) és előre pedig Osvaldo (Roma), akik mindannyian BL-tapasztalattal rendelkező, remek játékosok. A védekezéssel nincs is semmi gond, mint említettem, de elől még az Osvaldo-Lambert párosnak össze kell csiszolódnia, és akkor idén akár egy meglepetéshelyre is odaérhetnek! Az ilyen téren mérvadó portál szerint a 9. legerősebb kerettel rendelkezik Pochettino mester. A győzelmük borítékolható a leggyengébb Palace ellen. Nincs sérült, a legjobb csapattal játszhat a Southampton.

A tabella utolsó előtti csapata, a Crystal Palace, a legutóbbi két meccsén rúgott gól nélkül maradt, és a ”szentek” ellen sem fognak eszeveszetten támadni… Ahogy ilyenkor lenni szokott, a Crystal Palace megpróbálja majd kapott gól nélkül lejátszani a meccset, semmilyen kockázatot nem fognak vállalni. Nem hinném, hogy a bajnokság eddigi legjobb védelme ellen betalálnak majd, inkább a 0-0 lesz a céljuk, amihez keményen kell védekezniük. Az sem könnyíti a dolgukat, hogy még mindig rengeteg sérültjük van, az egyik legjobb játékos, Ward talán már visszatérhet.

Összegzés:

A Southampton a legutóbbi 8 Premier League meccsén 3-nál kevesebb gól született, ez a sorozat nem most fog megszakadni. A játék képe nyilvánvaló: két defenzív, és amúgy is kevés gólt szerző csapat találkozik, ehhez képest óriási a 2.5 gól alatti opcióra a szorzó! A Southampton győzelmére nem érzem igazán magasnak a bukik által adott oddsot.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Kevesebb mint 2.5 gól születik | 2.10 Kevesebb mint 2.5 gól születik | 2.10 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/09/26, 22:06

Related Articles

Leave a Reply